Selyem fehérneműt hordanak a japán pasik

Selyem fehérnemű férfi Japán csipke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnépszerűbb termékek között vannak a virágos melltartók és bugyik, amiket férfiaknak terveztek.

Te engednéd a fiúdat selymes melltartóban flangálni? Nyugi, nem mi őrültünk meg, hanem az ázsiaiak. Egy japán internetes cég ugyanis szexi, virágos fehérneműket dobott piacra az erősebbik nem számára. Azt mondják, veszik, mint a cukrot a - forintra átszámolva - több ezerbe kerülő darabokat.

Íme az egyik férfiaknak tervezett fehérnemű Forrás: global.rakuten.com

A Wish Room márkájú fehérneműk első látásra úgy tűnnek, mint a női darabok, nem hiányoznak ezekről sem az aprócska virágok és csipkék sem, de azért a bugyi részen több helyet hagytak, a melltartókba pedig nem raktak töméseket, így „a férfiak könnyedén tudják hordani anélkül, hogy rosszul éreznék benne magukat" – írja a Daily Mail. Nagyon bizarr! A vállalat mindenesetre azt mondja, az volt a céljuk, hogy a nőkhöz hasonlóan a pasik is élvezhessék a puha, luxus fehérneműket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.