plasztikai műtét botox Fotókon akkor és most orrplasztika kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kanye West kedvesére alig lehet ráismerni régi fotóján.

Kim Kardashian, a selfiek koronázatlan királynője, nemrég tette közzé Instagramján azt a 13 éves korában készült fotót, amelyen Nicole Richie-vel pózolnak együtt önfeledten.

Forrás: Instagram/Kim Kardashian, AFP

Bár a több mint 20 éves kép már önmagában megért egy megemlékezést – amelyet itt meg is tettünk már –, nem tudunk elsétálni amellett, hogy mennyire sokat változott az immár egygyerekes édesanya arca. Szakértők szerint nemcsak orrműtéten esett át a celebmami, hanem már húszas évei elejétől jár havi rendszerességgel botox kezelésekre. Persze mi nem akarunk semmi jónak az elrontói lenni, de félő, hogy Kim lassan, de biztosan átesik a ló másik oldalára és beáll az ijesztőre plasztikázott sztárok közé.

Elutasították Kim Kardashiant és Kanye Westet?http://www.life.hu/szeress/20140122-kim-kardashian-amerikai-valosagshow-sztar-es-kanye-west-amerikai-rapper-nem-tarthatja-eskuvojet-a.htmlÚjabb gyereket akar Kim Kardashianhttp://www.life.hu/anyaskodj/20140116-kim-kardashian-amerikai-valosagshow-sztar-es-kanye-west-amerikai-rapper-ujabb-gyereket-szeretne.htmlKim Kardashian eljegyzési képeket posztolthttp://www.life.hu/szeress/20131210-kanye-west-es-kim-kardashian-egy-stadionban-tartottak-az-eljegyzesuket.htmlZsírleszívással fogyott le Kim Kardashian?http://www.life.hu/ez-zsir/20131121-kim-kardashian-amerikai-valosagshowsztar-zsirleszivassal-fogyott-le-allitja-egy-magazin.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.