plasztikai műtét Elton John nemváltás transzszexualitás Amanda Lepore Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 46 éves Amanda Lepore majdnem mindenben különbözik egy átlagos középkorú nőtől. Először férfiból nővé operáltatta magát, amit különböző plasztikai műtétek követtek. Az amerikai asszonyt tartják ma a világ legdrágább testű nőjének, kinézetére soha, seki nem költött még ennyit. Állítólag.

Lepore az egyik leghíresebb transzszexuális díva Amerikában, így a hírességek, mint Elton John és Lady Gaga is rajta van a barátai listáján – írja a Daily Mail.

"Bátran ki merem jelenteni, hogy nekem van a legdrágább testem az egész világon. Nem tudom pontosan megmondani, hány műtéten estem át a tökéletes alakért és hány milliót költöttem magamra" – mesélte.

Forrás: AFP

A nőnek három álma volt, mikor belevágott a plasztikáztatásba és mindet megvalósította. Először meg akart szabadulni férfitestétől, amibe született, másodjára darázsderékra vágyott, és végül olyan akart lenni, mint egy klasszikus hollywoodi filmsztár.

Forrás: AFP

Elmondása szerint az összes beavatkozás közül, melyen átesett, a legfájdalmasabb a nemváltó műtét volt. "A gyógyulási folyamat maga volt a pokol. Soha nem éreztem olyan kínzó fájdalmat, mint akkor" – mesélt plasztikai operációjáról az asszony, és hozzátette, soha nem érzi, hogy "kész" lenne a teste, de most már elégedett önmagával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.