kockás has TV2 Sugarloaf Megasztár énekesnő Dér Heni edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizony-bizony, nem hiábavaló, ha az ember naponta látogatja az edzőtermet. A sportolás eredményét Dér Heni rajongóival is megosztotta.

Szelfizett egyet Dér Heni, és úgy tűnik, tetszett neki, amit látott, mert a fotómontázst a Facebookra is feltöltötte. Az énekesnő rendesen kigyúrta magát, ilyen kockás hassal talán még soha nem láthattuk.

Forrás: Dér Heni Facebook oldala

Nektek tetszik, ha ennyire izmos egy nő?

Edzés közben is csinosan: Így öltözz sportoláshoz!http://www.life.hu/ez-zsir/20140122-melegitofelsok-nadragok-es-topok-edzeshez.htmlTöbb edzés januártól? Izzadj beautyrobic órákon!http://www.life.hu/ez-zsir/20140102-beautyrobic-edzes-25-30-fokon-beindul-a-meregtelenites-es-a-zsiregetes.htmlTéli edzés két kerékenhttp://www.life.hu/sztarszerzok/20131203-kropko-peter-sztarszerzo-elarulja-mi-a-jo-a-teli-kerekparos-edzesben-a-spinningben.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.