szépségápolás Osvárt Andrea Megdönteni Hajnal Tímeát szépség bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andi modellként kezdte a pályafutását, később pedig már nemcsak itthon, de Olaszországban és a tengerentúlon is szép filmes karriert futott be. A színésznőt legközelebb a Megdönteni Hajnal Tímeát című magyar vígjátékban láthatod, ahol természetesen fantasztikus formában van. A Life.hu sorozatában ezúttal a világjáró magyar filmcsillag mesél szépségtitkairól. 

1. Van olyan szépségápolási rituálé, amit édesanyádtól tanultál?

Nem igazán: ő mindig rúzsozta magát, én sosem teszek ilyet.

2. Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Az arctisztítást sosem hagyom ki. Emellett minden másnap polírozom, radírozom a bőrömet. Ettől lesz friss és üde.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

3. Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Az évek óta használt ajakbalzsamom mindig kihúz a bajból: ezt bátran kenhetem orcára, szájra, szemhéjra – üdítően hat a bőrömre.

4. Mi szerinted a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Szerintem sosem jó, ha valaki túlzásba viszi a sminkelést. Az erős make up egyáltalán nem nyerő választás.

5. Mi az a trend az idei szezonból, amit te is szívesen alkalmazol?

Nem tudom, mi a trend, de nemrég elkezdtem egy új, tavaszi bőrmegújító kezelést, a hydrafacialt. A hatása fantasztikus, mert 2-3 alkalom után eltűntek a szarkalábaim is. Tényleg ajánlom, mert működik ez az intenzív hámlasztás természetes módszerekkel.

Így szépül Dobó Katahttp://www.life.hu/trend/20131219-szepsegapolas-5-kerdes-a-szepsegrol-dobo-kata.htmlDobó Kata főképp a klasszikus elegancia híve, legyen szó öltözködésről, sminkelésről vagy bőrápolásról. A Life.hu sorozatában ezúttal a csinos magyar színésznő mesél szépségtrükkjeiről.TrendDukai Regina elárulta szépségtitkaithttp://www.life.hu/trend/20131125-5-kerdes-a-szepsegrol-dukai-regina-enekesno.htmlA magyar szépség mostanában gyakran feltűnik a kereskedelmi tévék műsoraiban, női magazinokban, és énekesnőként is sok munkája van. Mivel számtalan helyen meg kell jelennie, nagy gondot fordít a külsejére is. A Life.hu új sorozatában ezúttal Dukai Regina mesél szépségtrükkjeiről.TrendKiss Ramóna mindig ragyogóan festhttp://www.life.hu/trend/20131119-borapolas-es-szepsegapolas-5-kerdes-a-szepsegrol-kiss-ramona-a.htmlA Barátok közt sztárja igen pörgős életet él: főszereplő az ország legnézettebb napi sorozatában, emellett színházban is játszik, és rendszeresen szerepel magazinok címlapján. Ramónának oda kell figyelnie a külsejére, mi pedig arra voltunk kíváncsiak, vajon mit tesz ő azért, hogy sugárzóan nézzen ki? A Life.hu-n a sztárok szépségpraktikáiról szóló új sorozatban a Barátok közt Zsófijának tippjeiről olvashattok.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.