5 kérdés a szépségről: Epres Panni

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Epres Panni modell szépségápolás szépség bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű magyar modell sportos életmódot folytat, de a szépségápolásra is nagyon odafigyel. Az arcbőre a mai napig tökéletes, de persze neki is van néhány dolog, amire igyekszik minél jobban odafigyelni. A Life.hu sorozatában ezúttal Epres Panni mesélt nekünk szépségápolási szokásairól. 

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Hosszas készülődést sosem láttam anyukámtól, de a napi hidratálás nem maradhatott el, ahogy a rendszeres kozmetikai kezelések sem. Ide már egész pici koromban szívesen elkísértük a nővéremmel. A gőz és a forró gyanta illata egy életre az "orromban maradt".

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Minden reggel jéghideg vízzel mosok arcot, csak ezután használom a hidratáló krémemet. Ez azonnal felfrissít és még a bőröm színét is képes előnyösen megváltoztatni a legszürkébb téli reggelen is! Este természetesen a legminimálisabb sminket is először krémes lemosóval távolítom el, végül rózsavízzel törlöm át az arcom. Ez minden maradék szennyeződést eltávolít és nem szárítja ki a bőrömet.

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Mivel a szemem környéke elég karikás, ezért a dekorkozmetikumok közül legnagyobb cimborám a korrektor. Nyáron nem mindig van szükségem rá, de télen nem indulok el szájápoló és kézkrém nélkül sem!

Forrás: Epres Panni

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

A természetesség híve vagyok, ezért a szem-, száj- és szemöldöktetoválás pozitívumáról még nem nagyon tudott senki meggyőzni. Sajnos nagyon ritkán látni olyan, leginkább szemöldöktetoválást, ami színben, formában, méretben harmonizálna a viselője arcával. Ez az, amire soha nem vállalkoznék!

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Az elmúlt szezonokban örömmel láttam, hogy a szájfények többéves egyeduralmát megtörik az élénk színű rúzsok, ami minimális szemfestéssel gyönyörűen mutat bármilyen haj-, szem- vagy bőrszínhez. Ha a kedvenc matt piros rúzsomat kenem fel, mindenképpen BB krémet használok az arcomra, hogy még plasztikusabb hatása legyen a sminkemnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.