Elölről apáca, hátulról bombázó volt Liptai Claudia

Forrás: Facebook/A Nagy Duett -
Sarka Kata TV2 A Nagy Duett hát Liptai Claudia ruha kivágás Oroszlán Szonja villantás Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője görög istennős öltözete után hátvillantós szettben szexizett.

Megint nem nyúltak mellé a stylistok, amikor Liptai Claudia ruháját választották ki A Nagy Duett második élő adására. Clau nagyon csinos volt a rafinált ruciban, amely hátulról bizonyult igazán ütősnek hatalmas kivágásának köszönhetően. A dögös műsorvezető Facebook oldalára is posztolta a fotót ruhájáról. Ő lenne az, akit a legdögösebbre öltöztetnek a csatornák stylistjai?

Forrás: Facebook/A Nagy Duett

A show egyik szereplője, Sarka Kata nem a hangjával, hanem ultralapos hasával próbált érvényesülni. Bejött neki, mert bár rezgett a léc, a nézők mégis bent tartották Hajdúnét a műsorban. Ráadásul kiderült, hogy egy extra produkció erejéig Hajdú Péter is visszatér majd A Nagy Duett színpadára. Tűkön ülve várjuk!

Forrás: Facebook/A Nagy Duett

Hien is kirakta azt, amire a legbüszkébb: ilyen lábakat mi sem rejtenénk el, az biztos. Nagyon jól állt neki, ahogy a habos-babos tüllszoknyában menetelt.

Forrás: Facebook/A Nagy Duett

Oroszlán Szonja ezúttal bőrcuccban domborított. Igazi rock and rollt varázsoltak a színpadra Kárász Robival. Ám a dögös színésznő hiába mászta meg a Mokka műsorvezetőjét, nekik vasárnap véget ért a műsor.

Forrás: Facebook/A Nagy Duett
A fekete volt az úr a BAFTA-díjátadón http://www.life.hu/trend/20140216-bafta-dijatado-2014-legszebb-ruhak-angelina-jolie-cate-blanchett-helen-mirren.html 2013-ban is a fekete uralta a BAFTA-díjátadó vörös szőnyegét, és idén is sokan választottak éjfekete kreációkat a nagy napra. Púderszínek, igéző kékek, tűzpiros és üde mintás összeállítások helyett a színésznők sötét árnyalatokkal játszottak biztonsági játékot, és elvétve akadt csak egy-két sztár, aki valami más mellett tette le a voksát. Ki volt a legszebb? A cikk végén szavazhatsz! Trend -- Démonok és királylányok - Heti stílusmustra http://www.life.hu/trend/20140214-divat-es-trend-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-szerepel-naomi-watts-solange-knowles-amber-heard.html A díjátadó szezon közepén járunk, a világsztárok pedig tavaszi színekkel és merész párosításokkal kísérleteznek. A héten a filmcsillagok zöme a New York-i divathéten mutatta meg a legjobb formáját, de persze filmbemutatókban és gálákban sem volt hiány. A Life.hu stílusmustrájából kiderül, a héten mi inspirálta Hollywood sztárjait. Trend Origo ByeAlex végre trendi lett: Nagyon örülünk! http://www.life.hu/trend/20140216-byealex-az-mtva-n-futo-a-dal-cimu-musor-kozepdontojeben-vegre-trendi-oltozekben-jelent-meg.html A Dal szombati középdöntőjében rácsodálkoztunk Alexre, aki nagyon jó ízléssel választotta ki e-heti ruha összeállítását. Trend --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.