Levágatta a haját Rita Ora

Forrás: Instagram/Rita Ora -
frizura hajvágás fodrász Rita Ora rövid haj Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rövidebb, pimaszabb és dögösebb lett az énekesnő frizurája.

Megvált hosszú tincseitől Rita Ora. Az énekesnő, akit hamarosan A szürke ötven árnyalata filmadaptációjában láthatunk viszont, képmegosztó oldalára töltött fel fotót új frizurájáról. A 23 éves sztár így köszönte meg fodrászának, Chris Appletonnak a vágást, ami a Life.hu szerint is remekül áll neki.

Forrás: Instagram/Rita Ora
Szakított Rita Ora és Calvin Harrishttp://www.life.hu/intim/20140116-rita-ora-brit-enekesno-es-calvin-harris-skot-dj-szakitottak.htmlVége a szerelemnek: alig egy év után külön utakon folytatja a DJ és az énekesnő.IntimÍgy nézne ki Katalin rövid hajjalhttp://www.life.hu/trend/20140219-katalin-cambridge-hercegnoje-igy-festene-rovid-hajjal-tobb-szinben.htmlKamilla azt tanácsolta (vagy parancsolta) Cambridge hercegnőjének, hogy szabaduljon meg hosszú tincseitől. A Life.hu eljátszott a gondolattal, hogyan festene Katalin rövid, pixie frizurával vagy éppen Kamilla sérójával. Durva...TrendOrigoJennifer Lawrence is beállt a sorba: rövid haja letthttp://www.life.hu/trend/20131107-jennifer-lawrence-amerikai-szineszno-rovidre-vagatta-a-sok-festestol-elroncsolodott.htmlAz éhezők viadalának színésznője a sok festés és az elroncsolódott hajszálak miatt döntött az extrarövid frizura mellett.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.