Férfiöltönyben is lehetsz dögös - Így csinálja Salma és Angelina

Karolina Kurkova öltöny Salma Hayek Angelina Jolie stílus Kim Basinger Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csillogó-villogó ruhaköltemények és szexi göncök helyett a legstílusosabb sztárok mostanában öltönyben parádéznak a vörös szőnyegen. És jól is áll nekik a dolog!

Angelina Jolie néhány hete a BAFTA-gálán egy nagyon dögös öltönyben pózolt, de nem ő az első, aki maszkulin szettben hódított. A stíluskirálynő Victoria Beckham és a férfiak buja álma, Salma Hayek is próbálkozott ilyen összeállítással, sőt, a magyarok büszkesége, Palvin Barbi is adott már stílusleckét maszkulin öltözetből. Lássuk, kik csinálják a legjobban!

/1403/F_rfi201431141444

Nem csoda, ha neked is megtetszett ez a stílus, hiszen nagyon elegáns, sikkes és trendi tud lenni, ha megfelelően válogatod össze a "hozzávalókat". Fekete nadrágod és fehér blúzod biztosan van otthon, arra azonban ügyelj, ha férfiasan szexi viseletet választasz, akkor a hegyes orrú tűsarkú szinte kötelező - ezzel teheted ugyanis nőiessé a maszkulin összeállítást. Íme egy kis segítség:

1. Mango 9995 forint 2. Stradivarius 29,95 euró 3. Reserved 4. Bershka 22,99 font 5. Zara 19.995 forint 6. F&F 3990 forint
Így öltöztök ti: különleges kiegészítők tél végérehttp://www.life.hu/trend/20140225-igy-oltoztok-ti-salak-sapkak-es-kesztyuk.htmlA hűvösebb, szeles napokon sem árt, ha van nálad egy szép sál vagy egy vékony kesztyű. Budapest utcáin sétálgatva nemrég láttunk néhány figyelemreméltó darabot, amelyeket imádtunk. Annak pedig külön örülünk, hogy a fast fashion boltok helyett egyre többen vágytok valami különlegesre, valami egyedire. Sorozatunkban ezúttal a tél végi kiegészítők következnek.TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huKi mit visel az idei Oscar-gálán? Mi megtippeltük!http://www.life.hu/trend/20140224-oscar-gala-2014-megtippeljuk-milyen-ruhaban-lesznek-a-sztarok.htmlImádjuk az Oscar-gála fotóit nézegetni, mert a ruhák mindig lenyűgöznek bennünket. Most már csak néhány nap van az idei díjátadóig, mi pedig hetek óta találgatjuk, vajon ki miben vonul majd a vörös szőnyegen. El is játszottunk a gondolattal, milyen kreációkban indítanánk kedvenc filmcsillagjainkat az év legnagyobb "ruhaversenyén". TrendOrigoÍgy készül a tökéletes selfiehttp://www.life.hu/trend/20140225-igy-keszul-a-tokeletes-selfie-kantor-kata-fotos-tippjei.htmlSzívesen csatlakoznál a világsztárokhoz és a menő ismerőseidhez, akik úton-útfélen magukat fotózzák, a jól sikerült képeket pedig rendszeresen megosztják a közösségi oldalon? Készítsd el magadról a tökéletes selfie-t profi módon – eláruljuk, hogyan kezdj hozzá.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.