5 kérdés a szépségről: Tatár Csilla

Mokka Tatár Csilla szépségápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csilla a TV2 Mokkájában már akkor friss és üde, amikor mi még csak épphogy kikászálódtunk az ágyból. Nemrég a közösségi oldalán mutatta meg, hogy smink nélkül is csodásan néz ki. A Life.hu sorozatában ezúttal a műsorvezető mesél szépségtitkairól.

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Minden reggel hideg-meleg vízzel mosok arcot – nekem ez a váltott vizes trükk nagyon bevált.

Forrás: Tv2

Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

A bőröm a sok smink miatt nagyon igénybe van véve, így figyelnem kell a helyes arctisztításra. Arclemosógélt és tonikot használok, illetve esténként egy szérumot viszek fel az éjszakai krémem alá. Ezen kívül a szemránckrémes szemkörnyékápolás sem maradhat ki a napi rutinból.

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Szőlőzsír, kézkrém és szemcsepp mindig van nálam.

Forrás: Tatár Csilla

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Nem tartom jónak, hogy sokan minden hóbortot kipróbálnak, csak mert az interneten olvastak róla. Az újabbnál újabb csodaszerekben sem hiszek. Nem szabad küzdeni a genetikával - ki kell hozni magunkból a legjobbat, ugyanakkor fontos megtanulnunk szeretni és elfogadni azt, amilyenek vagyunk.

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

A trendeket az öltözködésben valamennyire követem, de a szépségápolásban abszolút hagyománytisztelő vagyok - a jól bevált dolgokat használom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.