fashion week ruha kabát stílus dzseki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Le a pufidzsekikkel, vastag szövetekkel - jöhetnek végre a szebbnél szebb tavaszi kabátok. Idén a túlméretezett darabok mellett a klasszikus ballonkabát hódít, de szerencsére a sportos stílus képviselőinek is van miből válogatni.

Egy klasszikus ballonkabát mindig jól jön

Míg az elmúlt években inkább a színes trencskók hódítottak, idén az abszolút klasszikus, letisztult, nude, fehér és homokszínű ballonkabátok között válogathatsz. Megéri beszerezni egyet, hiszen ezek a színek gyakorlatilag bármivel kombinálhatók, ráadásul a farmertől kezdve a miniruhán át mindenhez remekül passzolnak. Hűvösebb napokon pedig egy meleg pulcsi is simán elfér alattuk.

1. Michael Kors, 2. Stradivarius - 8.995 forint, 3. Mango - 19.995 forint
4. H&M - 8.990 forint, 5. Zara - 25.995 forint

Hódít az oversize

Az üzletek polcain megjelentek a gomb vagy cipzár nélküli, túlméretezett darabok, amik ugyan elegánsak és divatosak, de csakis karcsú, magas lányokon mutatnak jól. Ha ilyet választasz, arra ügyelj, hogy mindenképp szűk nadrággal vagy ruhával viseld, és edzőcipő helyett elegáns lábbelivel kombináld.

1. Mango - 23.995 forint, 2. Zara - 24. 995 forint, 3. Burberry Prosum
4. Zara - 29.995 forint, 5. TopShop 75 font

Kekiben, sportosan

Egy kicsit a katonai kabátokra emlékeztető darabok 2014-ben nagyon divatosak, amit nem is bánunk, hiszen ez az a kabát, ami mellé nemcsak a tűsarkú, de egy laza edzőcipő is tökéletes választás.

1. DKNY, 2. F&F 16.900 forint, 3. H&M 12.990 forint
4. Pull & Bear 19.995 forint, 5. Levi's

A színek szerelmeseinek

Nincs könnyű dolgod, ha az élénk színeket szereted: a divatházak és a fast fashion üzletek ugyanis többnyire nude, keki és pasztellszínű kabátokkal rukkoltak elő idén. Mi azért leltünk pár élénk színű kabátot: ha ilyet választasz, ügyelj arra, hogy megfelelő színekkel kombináld őket - tanulj Jessica Albától vagy Rihannától!

1. Levi's, 2. Desigual - 129 euró, 3. F&F - 10.900 forint
4. River Island - 55 font, 5. Ralph Lauren

Milyen kabátot vásárolsz tavasszal?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.