Bugyi nélkül parádézott Maggie Q

Forrás: AFP/Getty Images/Frazer Harrison -
bugyi Los Angeles Dolce&Gabbana filmbemutató Maggie Q A beavatott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves színésznő is beállt a villantok is meg nem is sztárok közé: se bugyit, se melltartót nem vett érdekes szabású ruhája alá.

Merész darabot választott a vörös szőnyegre Maggie Q. A Nikita című sorozat sztárja egy Los Angeles-i filmbemutatón jelent meg az alábbi Dolce&Gabbana ruhában, amely szinte az egész jobb felét látni engedte csupasz valójában. Feltűnő darab, az biztos.

Forrás: AFP/Getty Images/Frazer Harrison
Ő a világ legdrágább kutyájahttp://www.life.hu/news/20140319-egy-tibeti-masztiff-lett-a-vilag-legdragabb-kutyaja.htmlMegtaláltuk már a legszerencsésebbet, hallottunk már szirénázósat, de olyanra is akadtunk, aki testvéreként bánik egy kislánnyal. Következzen most a legdrágább eb, aki valaha a világon élt.News--Nem Claudia vezeti a Rising Start? http://www.life.hu/bulvar/20140319-a-tv2-rising-star-cimu-musorat-nem-liptai-claudia-vezeti-a-sztarban-sztar-cimu-musorban-azonban.htmlSajtóhírek szerint Liptai Claudia helyett valaki másra bízná a TV2 az ősszel adásba kerülő új műsora, a Rising Star vezetését. A TV2 sajtóosztálya azt állítja, még bárki szóba jöhet. TV + BulvárOrigoVajna Tímea gésa letthttp://www.life.hu/trend/20140319-vajna-timea-andy-vajna-felesege-gesakent-pozolt-kozossegi-oldalan.htmlKülönleges képeket posztolt közösségi oldalán Vajna Timi. Nekünk gésa utánérzetünk lett a fotók láttán, amelyek egy forgatáson készültek.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.