Újabb részlet Kim Kardashian Vogue fotósorozatából

Forrás: Instagram/Kim Kardashian -
fotósorozat Kanye West Vogue Párizs Anna Wintour kim kardashian menyasszony Alexander McQueen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-sztár újabb képet osztott meg a már sokat kritizált Vogue fotósorozatból.

Anna Wintour beadta a derekát, Kim Kardashian számára pedig ezzel egy álom valósult meg - elmondása szerint. A celeblány került ugyanis az áprilisi Vogue magazin címlapjára – annak ellenére, hogy Wintour korábban hallani sem akart Kim és a magazin bármiféle kapcsolatáról.

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Akárhogyan is, a fotósorozat megvalósult, méghozzá menyasszonyi ruhákkal és Kanye Westtel egyetemben. Kim nemrég újabb részletet osztott meg belőle, amelyen épp vőlegényével sétál a Szajna partján egy tollas Alexander McQueen ruhában. Hogy tetszik nektek?

Hétköznapi elegancia: így készül a könnyű, tűzött frizura http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140324-hogyan-legyek-jo-no-hetkoznapi-elegancia-igy-keszul-a-konnyu-tuzott-frizura.htmlKészen álltok egy újabb könnyen és gyorsan elkészíthető frizurára? Akkor hajrá!Hogyan legyek jó nőOrigoA tovább hurcolt veszteség ránk sül, mint egy kabáthttp://www.life.hu/sztarszerzok/muller-peter/20140324-muller-peter-heti-utravalojaban-az-elengedes-torvenyerol-beszel.htmlEgy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv. Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz, és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat - és talán az életedet is. Müller Péter minden héten ilyen "lelki útravalót" ad. Olvasd el a Life.hu-n, és hagyd magadban megérni. Heti útravaló - 118. rész.Müller Péter--Leköpte rajongóit Miley Cyrushttp://www.life.hu/news/20140325-miley-cyrus-amerikai-enekesno-vizzel-kopte-le-rajonoit-tampai-koncertje-kozben.htmlAz énekesnő tampai koncertje közben gusztustalankodott egy kicsit: vizet köpött az első sorban állókra.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.