Idén királylány lehetsz - csodaszép menyasszonyi ruhák a kifutóról

fashion week esküvő menyasszonyi ruha szántó daniella új élet projekt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg tavaly a rózsaszín menyasszonyi ruhák hódítottak a világsztárok körében, addig idén egészen más stílus lesz az uralkodó. Megmutatjuk, mivel rukkoltak elő 2014-ben a legnagyobb külföldi divatházak.

Pár hete a hazai esküvőkiállításon járva azt tapasztaltuk, hogy a 2012-ben hódító útjára indult rózsaszín menyasszonyi ruhák idén érkeztek meg Magyarországra. Míg itthon a rózsás árnyalatú ruhák vagy a derékon rózsaszín szalaggal megkötött kreációk a legnépszerűbbek, a kifutókon egészen más jellegű ruhakölteményeket mutattak be a legnagyobb divatházak.

/1403/Id_n_201433135653

A hatalmas, abroncsos ruhák mellé idén látványosabb fátylak társulnak, mint valaha, a csipke helyét pedig az óriási tüllök vették át. Zuhair Murad estélyi ruháitól elaléltunk, így nem csoda, ha a menyasszonyi ruhái is káprázatosra sikerültek - egy ilyen kreációban bármelyik menyasszony valódi királylánynak érezheti magát az oltár előtt. Elie Saab is hasonlóan romantikus darabokat dob piacra, de a libanoni tervező nem csak hófehérben gondolkodik. Gaultier pedig szokásához híven sokkolni próbál: az ő menyasszonyi ruhája inkább egy Lady Gaga-klipben, mint a templomban állja meg a helyét.

Türkiz, lila és rengeteg virág – Álomlagzik idénhttp://www.life.hu/trend/20140131-eskuvoi-trendszinek-2014-ben-dekoracio-es-latvanyos-szinek.htmlEgy esküvő-kiállítás annak is élmény, aki már túl van élete nagy napján. Az elképesztő színorgiában sodródva rögtön újraterveztem az évekkel ezelőtti csipke-babarózsaszín dekorációmat, mert volt bőven honnan inspirálódni. Ha 2014-ben állnék oltár elé, biztosan türkizmámorban úsznék, bár nehéz lenne kihagyni a szürkét és a lilát a palettáról. Íme az idei év legtrendibb esküvői színei!TrendAFPLagzi és mézeshetek káprázatos földrészekenhttp://www.life.hu/lifeutazas/20140131-alomszep-kulfoldi-helyszinek-a-mezeshetek-eltoltesere-bali-mexiko-maldiv-szigetek.htmlHa a pároddal úgy döntötök, kihagyjátok a lagzival járó cécót, és egy egzotikus helyen kötitek össze az életeteket, netán már most tudjátok, hogy az esküvőt egy csodás nászúttal koronázzátok meg, akkor van jó pár egzotikus hely, ahová édemes elutazni. Ha izgalmas ötleteket kerestek a romantikázáshoz, a Life.hu most összegyűjtött néhány fantasztikus célpontot.Utazás--A világ leghíresebb esküvői ruháihttp://www.life.hu/trend/20130424-a-vilag-leghiresebb-eskuvoi-ruhai-kate-moss-katalin-hercegno-grace.htmlElindult az esküvői szezon, ilyenkor pedig még az is szívesen nézeget csodaszép menyasszonyi ruhákat, akinek idén talán még nem kötik be a fejét. A Life.hu összeállításával felidézheted a történelem legemlékezetesebb esküvői összeállításait - tavaly ez volt az egyik kedvenc cikketek. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.