5 kérdés a szépségről: Liptai Claudia

Fotó: Hajdú D. András - Origo -
fashion week hajápolás szépségápolás Liptai Claudia smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Claudia hosszú évek óta reflektorfényben él, számtalan műsort vezetett már, így a sok sminkből adódóan a bőrére különösen ügyelnie kell. A Life.hu sorozatában ezúttal az egyik legsikeresebb magyar műsorvezető mesél szépségtitkairól.

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Az anyutól tanult legfontosabb dolog számomra az, hogy az ápoltság maga a szépség. Egy nő akkor szép, ha vakít a fogsora, ápolt a keze, mindig tiszta, és persze ha csillog a szeme!

Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Minden reggel és este alaposan lemosom az arcom. A munkámból adódóan rengeteg sminket használok - bár ezek nagyon jó minőségűek, mégis meg kell szabadulni tőlük. Ezért éjszakára mindig gazdagon hidratálom a bőröm, hogy reggel ne rettegéssel nézzek tükörbe.

Fotó: Hajdú D. András - Origo

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

Parfüm, kézkrém, mini fésű és mini hajlakk mindig van nálam.

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

Mindenképpen az, ha egy nő azért változtat magán, mert mások azt mondják, úgy szebb lesz. De ezen kívül szerintem a határ mindenkinek máshol húzódik meg.

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

Persze fontosak a trendek, de még fontosabb, hogy ne a divat miatt használjunk valamit, hanem mert passzol az egyéniségünkhöz, a saját stílusunkhoz. A klasszikus dolgokban mindig bízhat az ember.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.