Ezt viselte Claudia A Nagy Duett döntőjében

Forrás:Liptai Claudia/Facebook -
TV2 A Nagy Duett Liptai Claudia ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy mindig, most is megmutatta facebookos rajongóinak néhány perccel az adás kezdete előtt ruháját Liptai Claudia. 

Szuper kis fekete-fehér szettet választott a show-műsor döntőjére Claudia. A műsorvezető ruhája talán kicsit egyszerűbb volt, mint amit vártunk a nagy napra, viszont kifogástalanul hangsúlyozta Claudia egyre szebb alakját.

Ha kíváncsi vagy, mit viselt Clau a korábbi adásokban, ITT megnézegetheted azokat a ruhákat is.

Forrás:Liptai Claudia/Facebook

Tóth Gabi ajkai megváltoztak http://www.life.hu/trend/20140330-toth-gabi-enekesno-az-x-faktor-mentora-minden-eddiginel-teltebb-ajkat-villantott.htmlTóth Gabi ezerarcúságához kétség nem fér, mindig meg tudja lepni rajongóit új kinézetével. TrendOrigoBódi Sylvi levetkőzötthttp://www.life.hu/trend/20140328-bodi-sylvi-ledobta-a-ruhait-azt-allitja-a-termeszetkozeliseg-miatt.htmlBódi Sylvi nekivetkőzött és ideológiát is gyártott hozzá. Mindezt a Facebookján láthattuk, olvashattuk. TrendKislányával pózol Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20140327-sarka-kata-es-kislanya-noemi-kislanyaval-noemivel-bikiniben-pozol.htmlFacebookra posztolt fotójának tanúsága szerint alig várja a nyarat Sarka Kata. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.