Vadonatúj tetkót villantott ByeAlex

alkar madár mandala ByeAlex tetoválás szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szivecskés madárral és egy színes mandalával gazdagodott ByeAlex alkarja.

Az énekes úgy döntött, két új tetoválással ajándékozza meg magát. A nagy szívvel ábrázolt madárka cuki, a színes mandala pedig a tökéletes egységet szimbolizálja.

Forrás: facebok/ByeAlex

„Újabb tetoválásokkal, egy apró madárral és egy színes mandalával ajándékoztam meg a karjaimat, Zagyvai Gábor tetoválónak köszönhetően!" - írta közösségi oldalán ByeAlex, aki láthatóan büszke új szerzeményeire.

Így öltöznek a magyar politikusnők – stylist szemmelhttp://www.life.hu/trend/20140328-igy-oltoznek-a-magyar-politikusnok-szemes-nora-szemelyi-stylist-tippjei.htmlHogyan öltözzön, sminkeljen, és milyen frizurát viseljen egy olyan nő, aki aktívan politizál? Szemes Nóra személyi stylist elárulta - szigorúan stylist szemmel nézve -, mi a véleménye Dúró Dóra, Csiba Katalin, Selmeczi Gabriella és Kunhalmi Ágnes megjelenéséről.TrendOrigoEgy új kor kezdete – hogy került Kim és Kanye a Vogue címlapjára?http://www.life.hu/trend/20140328-kim-kardashian-es-kanye-west-a-vogue-cimlapon-anna-wintour-dontese-nanasi-palnak-is-tetszett-a.htmlEzt is megértük – Kim Kardashian a kultikus magazin legújabb címlapján feszít, méghozzá menyasszonyi ruhában, a legütősebb díszlete pedig Kanye West. Anna Wintour, a Vogue teljhatalmú nagyasszonya végül csak kimondta az áment – pedig korábban erre nem sok esély volt. De vajon mi vitte rá erre? A Life.hu szakértőket kérdezett meg a témában.TrendOrigoSharon Stone elfelejtett melltartót vennihttp://www.life.hu/trend/20140326-sharon-stone-amerikai-szineszno-nem-vett-fel-melltartot.htmlMit sem ért a gondosan takaró fekete blúz, a vakuk mindent megvillantottak.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.