Merész ruhában vörös szőnyegezett Emma Watson

Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters/EMPICS Entertainment/Doug Peters -
Ralph Lauren comb Emma Watson London Noé (film) filmpremier Russel Crowe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bájos színésznő hosszú combját csodálta mindenki a Noé című film londoni premierjén.

Emma Watson hófehér, magasan felsliccelt ruhakölteményben hívta fel magára a figyelmet Londonban, amint az Odeon moziba megérkezett a Russell Crowe rendezte Noé című film premierjére. A fiatal színésznő gyönyörű volt a hófehér Ralph Lauren kreációban, amelyben büszkén mutogatta karcsú combját.

Forrás: NORTHFOTO/Doug Peters/EMPICS Entertainment/Doug Peters

Korábban is csak ámultunk Emma csodás szettjein. Még több remek fotót IDE kattintva nézhetsz meg a sztárról!

Kiszel Tünde feltöltette a ráncaithttp://www.life.hu/trend/20140401-kiszel-tunde-naptardiva-hyaluronsavas-rancfeltoltesnek-vetette-ala-magat.htmlKiszel Tünde mindig is büszke volt arra, hogy minden porcikája természetes, most mégis vállalkozott egy kisebb beavatkozásra. TrendÍgy öltöznek a magyar politikusnők – stylist szemmelhttp://www.life.hu/trend/20140328-igy-oltoznek-a-magyar-politikusnok-szemes-nora-szemelyi-stylist-tippjei.htmlHogyan öltözzön, sminkeljen, és milyen frizurát viseljen egy olyan nő, aki aktívan politizál? Szemes Nóra személyi stylist elárulta - szigorúan stylist szemmel nézve -, mi a véleménye Dúró Dóra, Csiba Katalin, Selmeczi Gabriella és Kunhalmi Ágnes megjelenéséről.TrendOrigoFélmeztelenül került címlapra Rita Orahttp://www.life.hu/trend/20140401-rita-ora-brit-enekesno-a-brit-elle-magazin-majusi-szamanak-cimlapjan-felmeztelenul.htmlMelltartó nélkül és hatalmas tetoválásával került egy ismert női magazin címlapjára a brit énekesnő.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.