Félmeztelenül került címlapra Rita Ora

Forrás: http://www.elleuk.com/ -
címlap félmeztelen magazin Rita Ora Elle tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Melltartó nélkül és hatalmas tetoválásával került egy ismert női magazin címlapjára a brit énekesnő.

Szoknyája volt, melltartója nem. Rita Ora félmeztelenül került a brit Elle magazin címlapjára, megvillantva sosem látott tetkóját oldalán.

Forrás: http://www.elleuk.com/
A nőknél mindig a méret a lényeg: a csiklóméret! (18+)http://www.life.hu/intim/20140330-vissza-a-c-ponthoz-ha-a-g-t-nem-talalnad.htmlEddig azt hittük, csak a férfiaknál lényeg a méret, most kiderült, nekünk, nőknek is van mit méricskélnünk. Egy tanulmány megállapította, hogy azoknál a nőknél, akik nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem érnek el orgazmust, sokkal többször fordul elő, hogy messzebb esik a csikló a hüvelynyílástól, és a területe is kisebb.Intim--A 8 legdurvább szépészeti beavatkozáshttp://www.life.hu/drlife/20140331-elkepeszto-teruleteken-vallalnak-plasztikai-sebeszeti-beavatkozast-az-emberek.htmlEgy ránc itt, egy szarkaláb ott – hiába, mindenki öregszik. Ám vannak olyan emberek, akik mindezt nem hajlandók tudomásul venni és fiatalságuk megőrzésének érdekében bármit képesek megtenni. Kés alá fekszenek és a legmorbidabb beavatkozásoknak is alávetik magukat. Ezekből pedig bőven van választék. Íme, a Life.hu által összegyűjtött legextrémebb szépészeti műtétek listája.Dr. LifeÍgy öltöznek a magyar politikusnők – stylist szemmelhttp://www.life.hu/trend/20140328-igy-oltoznek-a-magyar-politikusnok-szemes-nora-szemelyi-stylist-tippjei.htmlHogyan öltözzön, sminkeljen, és milyen frizurát viseljen egy olyan nő, aki aktívan politizál? Szemes Nóra személyi stylist elárulta - szigorúan stylist szemmel nézve -, mi a véleménye Dúró Dóra, Csiba Katalin, Selmeczi Gabriella és Kunhalmi Ágnes megjelenéséről.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.