Stílustrükkök a legszexibb kismamától - tanulj te is Scarlettől!

Forrás: AFP/Carl Court -
fashion week Stíluszsaru Scarlett Johansson Amerika kapitány: A tél katonája szuperhős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig egy hónapja derült ki, hogy első gyermekét várja az egyik leggyönyörűbb hollywoodi filmcsillag, Scarlett Johansson. A színésznő stílusát eddig is imádtuk, ám új filmje, az Amerika kapitány: A tél katonája bemutatóin az utóbbi hetekben dögösebb és szexibb, mint valaha. Tanulj te is a legszebb kismamától!

A peplumos ruha nem csak a piszkafáké

A színésznő a napokban egy deréktájékon cselesen szabott Antonio Berardi kreációban bűvülte el a kínai közönséget Pekingben. Ha eddig azt hitted, a peplumos darabok csakis a sovány lányokon állnak jól, akkor tévedtél - hiszen Scarlett is istenien festett a ruhában, és az sem látszott, hogy már a terhessége negyedik hónapjában jár.

Forrás: Northfoto

Az állatminta és a vörös nem mindig közönséges

A vörös ruhák és az állatmintás darabok különösen sokszor sikerülnek közönségesre, kombinálni őket pedig igazán nem könnyű. Scarlett azonban megoldotta a dolgot, méghozzá mesterien: a színésznő egy rubintszínű Vivienne Westwood kreációban bűvölte el Londont, a szettet pedig egy állatmintás Christian Louboutin tűsarkú tette tökéletessé. A vörös rúzst és a laza loknikat is imádtuk.

Forrás: AFP

Lilát pirossal, bármikor

Évtizedekkel ezelőtt divatbűnnek számított e két árnyalat kombinálása, Diana hercegnő azonban 1988-ban megmutatta, hogyan lehet jól is viselni a lilát a pirossal. Nemrég pedig Scarlett döntött e két szín kombinálása mellett: tűzpiros Michael Kors nadrágkosztümjéhez élénklilára sminkeltette a szemeit. Jól tette, az összhatás nagyszerűen sikerült, és ezzel le is nyűgözte Párizst.

Forrás: AFP

Kombinálj régi kincseket új trendekkel!

Scarlett azon színésznők közé tartozik, akiknek nem derogál olyan ruhát viselni, amik nem épp a legújabb divat szerint készülnek. A színésznő a film hollywoodi premierjén volt a legdögösebb: a 2009-es csupa csipke Armani Prive ruháját imádták a kritikusok. De hogy legyen benne valami trendi is, a színésznő orchidealila lakkot kent a körmeire, ami abszolút az idei év divatszíne.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.