fashion week ruha Ördög Nóra Szombat esti láz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szombat Esti Láz második adásában, amelynek felvételén a Life.hu is ott járt, Ördög Nóra rövid kisfeketét viselt. A műsor stylistja szerette volna megmutatni, egy kismama is lehet szexi - és a műsorvezetőnő tökéletes alany ehhez.

Míg Nóra a múlt héten a fehér csipkeruhájában elkápráztatott bennünket, amelyet nehéz lenne überelni. A boldog kismama a második adás felvételén is ragyogott, és nőiesebb volt, mint valaha. Igaz, a ruha hosszával mi nem voltunk maximálisan kibékülve, a kreáció hátmegoldása tényleg gyönyörű volt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A fűzős szandállal sem győzött meg maradéktalanul bennünket - a trendek ellenére mi inkább egy egyszerű, elöl nyitott magas sarkút választottunk volna, ez előnyösebben állt volna a kismamának.

Csupasz combok, mély dekoltázsok - Stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20140411-a-life-hu-stilusmustrajaban-szerepel-emma-stone-nikki-reed-katie-holmes-katalin-hercegno.htmlA héten nem takargatták magukat a sztárok - mély dekoltázsokban és csupasz combokban sem volt hiány. Katalin hercegnő pedig új-zélandi "turnéra" indult, így néhány hétig még biztosan megmutatjuk a csinosabbnál csinosabb szettjeit. Következzen a Life.hu stílusmustrája.TrendAFPStílustrükkök a legszexibb kismamától - tanulj te is Scarlettől!http://www.life.hu/trend/20140408-scarlett-johansson-szineszno-legszebb-ruhai-az-amerika-kapitany-a-tel-katonaja-premiereken.htmlAlig egy hónapja derült ki, hogy első gyermekét várja az egyik leggyönyörűbb hollywoodi filmcsillag, Scarlett Johansson. A színésznő stílusát eddig is imádtuk, ám új filmje, az Amerika kapitány: A tél katonája bemutatóin az utóbbi hetekben dögösebb és szexibb, mint valaha. Tanulj te is a legszebb kismamától!Trend--Szőrös, tollas és nagyon szexi - ez lesz a divat 2014 őszénhttp://www.life.hu/trend/20140408-az-f-f-londoni-divatbemutatojan-latott-darabok-kozott-sok-a-flitteres-tollas-es-csillogo-ruha.htmlMúlt héten Londonban, a Somerset House-ban mutatta be az F&Fa 2014-es őszi-téli kollekcióját. Az eseményen a Life.hu is ott járt, így első kézből tudhatjátok meg, mik lesznek a trendek idén ősszel.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.