Így kápráztatta el Katalin hercegnő Ausztráliát - íme a legszebb darabok

fashion week Katalin hercegnő ruha Vilmos herceg György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta imádjuk Katalin hercegnő stílusát, az utóbbi három hétben a hercegi család ausztrál körútja alkalmával pedig nap mint nap gyönyörködhettünk szebbnél szebb ruhakölteményei láttán. A kreációkon kívül a kis György herceg mellett sem mehetünk el szó nélkül, akiről jó pár ennivalóan édes fotó is készült az első nagy utazása alkalmával. Következik a Life.hu ruha- és babamustrája, a pici Györggyel és Katalinnal a főszerepben!

Kabátruhában, tökéletes kalapokkal

A hercegnő nagy hódolója ezekenek a csinos és kényelmes daraboknak. Főképp a merész színválasztás miatt nagyon szerettük a türkiz Emilia Wickstead darabját és az élénkzöld Catherine Walker kreációt, az enyhén lilás hatású halványszürke kabát-kalap kollekciótól pedig egyenesen elaléltunk.

Forrás: AFP

Bombacsinosan

Katalin szívesen választ egyszerű, letisztult fazonú ruhákat, ám ilyenkor ügyel rá, hogy a szín különleges legyen. Az ausztrál "turné" során abszolút kedvencünk volt a fehér-kék virágos L.K. Bennett ruha, de odáig voltunk a napsárga és a fehér szettért is.

Forrás: AFP

Csak lazán!

A körút során Katalin azért néha viselt laza, könnyed darabokat is: természetesen azokban is meseszép volt. A tengerpartra egy vékony fehér csipkeruhát választott, borászatban tett látogatása során egy farmer-zakó kombót vett fel, de láttuk őt sportcipőben és pulóverben is.

Forrás: AFP
/1404/Ruham201442517243

No persze a ruhák mellett a kis György cukisága mellett sem mehetünk el szó nélkül. A hercegi csemete mögött is roppant izgalmas hetek állnak: találkozott Ausztáliában nyuszival, koalával, rengeteg rajongóval, és mindenki igyekezett őt apró ajándékokkal meglepni. Íme néhány ennivalóan édes fotó a 9 hónapos babáról!

/1404/A_kis201442517625

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.