Dobó Kata fotó reggel színésznő smink nélkül kislány ébresztés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő megmutatta, hogyan néz ki korán reggel, ágyban párnák közt, amikor kislánya, Szofi ébreszti.

Nemrég gyermekkori képein csodálhattuk meg Dobó Katát, most pedig natúr, smink nélküli arcát mutatta meg.

Dobó Kata különleges szépségtippjeiért KATTINTS IDE! Forrás: facebook/Dobó Kata

„Szofi minden nap 6, de legkésőbb fél 7-kor ébreszt minket. Én akkor így nézek ki. Értékeljétek a bátorságot, amiért vállalom ezt az arcom. Őszintén megmondom, nem is emlékszem már, hogy volt régen. Talán tovább aludtam, de mi az egy kiadós hancúrozáshoz képest a világ legfinomabb illatú tündérével! Gyönyörű napot!" – írta Kata közösségi oldalán.

Dobó Kata csak úgy ragyoghttp://www.life.hu/trend/20140128-dobo-kata-szinesznorol-kedvenc-fotosa-oleg-borisuk-keszitett-gyonyoru-szexi-fenykepet.htmlKisgyerekes anyukaként is tündöklő szépség Dobó Kata. Az alábbi fényképet kedvenc fotósa készítette róla, ami Katának is megtetszett, és ki is posztolta közöségi oldalára.Trend5 kérdés a szépségről: Dobó Katahttp://www.life.hu/trend/20131219-szepsegapolas-5-kerdes-a-szepsegrol-dobo-kata.htmlDobó Kata főképp a klasszikus elegancia híve, legyen szó öltözködésről, sminkelésről vagy bőrápolásról. A Life.hu sorozatában ezúttal a csinos magyar színésznő mesél szépségtrükkjeiről.TrendDobó Kata újra a képernyőnhttp://www.life.hu/kult/20140304-dobo-kata-szineszno-a-hacktion-cimu-magyar-sorozatban-vallalt-egy-szerepet.htmlA gyönyörű színésznő a Hacktion című magyar sorozatban tűnik fel. Utoljára évekkel ezelőtt vállalt ilyen felkérést.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.