Az alakformáló fehérneműk kora - ezt vesszük a ruha alá 2014-ben

fashion week fehérnemű bugyi melltartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszafogott, kényelmes, kicsit sem harsány - nagyjából így jellemezhetnénk a 2014-es fehérneműdivatot. A klasszikus melltartó-bugyi párokon kívül a legtöbb fehérneműcég előrukkolt alakformáló kollekciókkal, és ezek már alig emlékeztetnek a Brideg Jones-féle mamabugyikra. Mutatjuk is a kínálatot!

Fő a kényelem

A varrás nélküli, illetve a minimálisan, leheletnyi csipkével díszített darabok 2014-ben is nagyon népszerűek. Az egyszerű vonalvezetést maximum egy extrább szín vagy egy kis rafinéria dobja fel.

1., 2. és 3. Triumph, 4. Women'secret, 5. Tezenis

A fehérneműk adu ásza

Ha sokszor nem tudod eldönteni, milyen fehérneműt viselj a világos ruhák és felsők alá, vagy egyszerűen csak ki nem állhatod, ha a melltartópántod színe elüt a ruhádtól, akkor szerezz be egy testszínű szettet. Ez az a fehérnemű, ami minden ruha alatt megállja a helyét. Imádni fogod!

1., 2. és 3. Triumph, 4. Bravissima, 5. H&M

Alakformálás felsőfokon

A világsztárok és Bridget Jones után mi is bátran viselhetjük ezeket az igen előnyösen alakító darabokat. Nem arra buzdítunk, hogy edzés és diéta helyett válaszd ezt a módszert, de ha olyan helyre mész, ahol csúcsformában kell lenned, sokat segít egy ilyen rafinált kis találmány. Idén olyan csinos darabokat is találtunk a kínálatban, amikkel akkor sem vallassz szégyent, ha lekerül az elegáns ruha...

1. H&M, 2. Intimissimi, 3., 4. és 5. Triumph

Szexi fehérneműk - nem csak első randira

Ha párkapcsolatban élsz, akkor a tűz ébren tartása miatt, ha pedig egyedül, akkor a magad jókedvére viselhetsz szexibbnél szexibb fehérneműket. Az örök klasszikus fekete csipkecsodák mellett idén a csokibarna és az éjkék fehérneműkbe szerettünk bele. Álomszépek!

1., 2. és 3. Triumph, 4. Women'secret, 5. Intimissimi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.