Pásztor Anna kék rúzst villantott Az ének iskolájában

Forrás: TV2 -
fashion week Anna and the Barbies rúzs extrém Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pásztor Annától semmi nem áll távol, ami kicsit is extrémebb az átlagnál. Miért ne pont Az ének iskolájában mutasson példát a nebulóknak a merészségből?

Rihanna zöld rúzsa után már meg sem lepődünk a kék ajakfestéken. Na, jó, azért egy kicsit talán mégis, hiszen ezt most mégsem valamelyik külföldi díjátadó vörös szőnyegén látjuk, hanem a TV2 családi műsorában. Az ének iskolája bővebb értelemben vett tanári karába számos magyar zenészt, énekest és énekesnőt hívtak meg. A közönség soraiban ült többek között Tolvai Reni, Palya Bea vagy a már említett Pásztor Anna is. Meg a kék rúzs. Úgy tűnik, ma a merészség éjszakája van, mert Lilu a VV6 párbaján mutatott olyat, amilyet eddig nem nagyon láttunk tőle élő adásban.

Forrás: TV2
Pásztor Anna kisfia is fesztiválozni foghttp://www.life.hu/kult/20140327-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-enekesnoje-es-kisfia-is-ott-lesz-a-juliusi-efott-on.htmlAz Anna and the Barbies énekesnője és novemberben született kisfia sem hiányozhat a legrégebbi hazai fesztiválról, amelyet 30 év után ismét Miskolctapolcán rendeznek.KultOrigoCuki képet posztolt kisfiáról Pásztor Annahttp://www.life.hu/csalad/20131206-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-enekesnoje-cuki-kepet-posztolt-kisfiarol.htmlA magyar Lady Gagaként is emlegetett Pásztor Anna nem veszítette el humorát az anyáskodás első napjaiban. Vicces fotót posztolt újszülött babájáról, a kis Benjiről.CsaládTerhesen áll modellt Pásztor Annahttp://www.life.hu/csalad/20131107-pasztor-anna-az-anna-and-the-barbies-enekesnoje-harcias-kismama.htmlA várandós Pásztor Anna megint nem hazudtolta meg önmagát: merész képein sokat megmutat magából.Család

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.