Tatár Csilla smink nélkül nyilatkozott

Forrás: Facebook/Tatár Csilla -
TV2 Mokka Tatár Csilla smink nélkül Aktív (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mokka műsorvezetője nem fél megmutatni természetesebb arcát.

Tatár Csilla soha nem csinált abból titkot, hogy hogyan néz ki smink nélkül. Közösségi oldalára is felrakott már magáról ilyen felvételeket. A TV2 műsorvezetője az Aktívban elmesélte, nem akarja a tinédzsereket abba az illúzióba ringatni, hogy a kamera elé álló emberek tökéletesek.

Forrás: Facebook/Tatár Csilla

Csilla elmondta, hogy 14-15 évesen imádta a sztármagazinokat, és akkor még el is hitte, hogy azok az emberek tényleg úgy néznek ki, ahogy az újságokban szerepelnek. Átesett a ló túloldalára, sokat edzett, alig evett, állandóan az arcát nézegette a tükörben hibákat keresgélve. Amikor elkezdett a Mokka helyszíni tudósítójaként dolgozni, volt, hogy smink nélkül indult útnak, és jelentkezett be élőben, de nem zavarta. Persze most, hogy már a stúdióban dolgozik, ott természetesnek véli, hogy profi sminkben kerüljön képernyőre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.