Így tesz istennővé a cannes-i szél

Forrás: AFP/Valery Hache -
fashion week tenger ruha Cannes-i filmfesztivál vörös szőnyeg Cannes 2014
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hiába vetnek be ventillátort vagy szélgépet egy-egy klip- vagy reklámforgatás alatt. A testet körbehullámzó ruha, a lágyan libbenő haj valahogy szexisebbé teszi a főszereplőt. A cannes-i szél egyenesen istennőt farag a színésznőkből.

Szelesre fordult az idő Cannes-ban, a cannes-i filmfesztivál ötödik napján. A tengeri fuvallattól viszont lélegzetelállító fotók születtek a vörös szőnyegen: azok a színésznők, akik amúgy is gyönyörűek, még szebbé váltak.
Mennyivel unalmasabb lenne Sonam Kapoor indiai színésznő, ha nem tépne a szél a hajába, a modern száriról nem is beszélve!

Forrás: AFP/Bertrand Langlois

Cheryl Cole uszálya sem élne külön életet - lenyűgözve ezzel a fél világot.

Forrás: AFP/Bertrand Langlois


Jessica Chastain pedig nem lépdelhetne vörös istennőként.

Forrás: AFP/Valery Hache


Persze, van, amikor fordul a szél és megvicceli az istennőket. Ilyenkor jönnek a széles mosolyok, a nagy nevetések. Készülhetne-e ilyen kép a szél nélkül Carole Bouquet francia színésznőről, a fesztivál egyik zsűritagjáról?

Forrás: AFP/Loic Venance

Beatrice Rosen francia színésznő reggel valószínűleg még nem gondolta, hogy este így kell pózolnia a vörös szőnyegen.

Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

Délután a kanadai Sarah Gadont lepte meg az erős fuvallat, este egy óvatlan pillanatban Jessica Chastaint is. Hiába, nem mindegy, honnan fúj a szél - még a vörös szőnyegen sem.

Forrás: AFP/Valery Hache

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.