Csíkos, pöttyös vagy romantikus? Csajos bikinik nyaralásra

fashion week strand bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bikinivásárlás a nyár egyik legnagyobb feladata - legalábbis számunkra. Ha még mindig nem sikerült kiválasztanod a testalkatodhoz passzoló bikinit, és egyik világsztár stílusa sem inspirál, akkor maradj a klasszikusoknál: a csíkos, a pöttyös és a fodros sosem mennek ki a divatból!

Tengerész stílus mindörökké

Ha csíkokról van szó, igen elfogultak vagyunk: imádjuk a tenergészstílust télen, nyáron, tavasszal és ősszel. Ha szívesen viselnél csíkos bikinit, de nem rajongsz a sötétkék-piros-fehér trióért, akkor is lesz miből válogatnod.

1. Magenta, 2. Women'secret, 3. és 4. MK Áruház - Asia Center, 5. Tezenis

Vissza a '60-as évekbe!

A pinup lányok stílusát is nagyon szeretjük, így arra buzdítunk, bátran válassz pöttyös fürdőruhát 2014 nyarára. A paletta széles - a konzervatívtól a szexi darabokig mindent megtalálsz rajta.

1. Asos, 2. MC Tran - Asia Center, 3. Topshop, 4. F&F

Fodrokkal a dúsabb keblekért

Ha imádod a romantikus stílust, és szívesen taktikázol a fazonnal az előnyösebb alakért, akkor ruházz be egy fodros darabra. Bájosak, imádnivalóak, ráadásul optikailag nagyítják az apróbb kebleket is.

1. Landia - Asia Center, 2. Zara, 3. Oysho, 4. H&M, 5. Victoria's Secret

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.