Lehetsz trendi a strandon is! Szuper kiegészítők fürdőruhához

bikini fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt már megmutattuk, hogyan válassz bikinit az alakodra, és láthattad a nyár legszebb csíkos és pöttyös fürdőruháit is. Ám nem elég, ha megvan a tökéletes darab a napfürdőzéshez, néhány kiegészítővel érdemes feldobnod a strandszettedet.

Bolondítsd meg színekkel a feketét!

A fekete-pink-narancsszín kombinálása elsőre merész lehet, ám láthatod, jól megfér ez a három szín egymás mellett. Íme egy tökéletes szett, ha szereted megbolondítani néha a klasszikus dolgokat.

1. Narancs csíkos szalmakalap - Red Door / Asia Center, 2. Egyberészes fürdőruha - MK Áruház / Asia Center, 3. Napszemüveg - Guess, 4. Szarong kendő - H&M, 5. Strandpapucs - MK Áruház / Asia Center, 6. Táska - KlassDsign

Legyél a strand istennője!

A hófehér fürdőruha szuper választás, ha bátran vállalod az idomaidat, ráadásul a rojtok mindennél divatosabbak az idei szezonban. Ha pedig farmersortot húzol, már az esti buliba is simán bevállalhatod ezt a szerelést. Mi imádjuk!

1. Napszemüveg - MK Áruház / Asia Center, 2. Zöld szalmakalap - Red Door / Asia Center, 3. Fürdőruha - Women'secret, 4. Sort - Zara, 5. Táska - F&F, 6. Papucs - Oysho

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.