Claudia bevallotta, milyen trükktől tökéletes az alakja

Forrás: Tv2 -
fehérnemű TV2 műsorvezető alakformáló Liptai Claudia ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös műsorvezető megmutatta, mi van a ruha alatt, és mitől tökéletes a színpadi megjelenése a szűk ruhákban.

A Life.hu-n már bemutattuk a 2014 legtrendibb alakformáló fehérneműit. Sőt arról is írtunk, hogy Hollywoodban a hírességek előszeretettel alkalmazzák a ruhájuk alatt ezt az alakformáló trükköt. Most pedig a szexi Liptai Claudia egy divatbemutatón mondta el, hogy ő bizony egy speciális fehérnemű segítségével rejti el alakja hibáit – írja a Bors.

Forrás: Tv2

„Mindenkinek van olyan testrésze, amelyet nem szeret, és mérettől függetlenül vannak olyan ruhadarabok, amelyekben a nők kényelmetlenül érzik magukat. Emellett a nem kifejezetten modellalkatú hölgyek is szeretnének felvenni olyan ruhát, amely nem zsákként borítja a testüket, hanem légiesek, nőiesek és csinosak benne. Igaz, ha bevállalunk egy ilyen darabot, azonnal kétségek merülnek fel: kilóg-e a melltartó? Itt röcc van, ott meg a hasam buggyan ki" – magyarázta Claudia és örömmel újságolta, hogy ő megtalálta az ideális megoldást.

„Hasszorítókból és fűzőkből ezerfélét lehet kapni, ám a legtöbb olyan vastag és kényelmetlen, mintha búvárruhában lennél. Az én modellem vékony, testszínű, nem látható darab, ami alapvetően optikai tuningnak indult, hogy eltüntessük a stúdió speciális világítása miatt mindent felnagyító és előhozó ruha alól ki-kivillanó pluszokat, redőket" – mondta a műsorvezető.

Bemutatta új ruhakollekcióját Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20140528-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-uj-ruhakollekciojat-toth-borival-dobo-kataval-vago-rekaval.htmlA TV2 műsorvezetőjének legújabb kollekciója kedden debütált az egyik nívós budapesti étteremben. Dobó Kata és Vágó Réka cipőtervező is ott voltak a jeles eseményen.TrendOrigoDrámai hajszínre váltott Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20140521-liptai-claudia-musorvezeto-barna-hajra-valtott-es-egy-titkos-dologra-keszul-nyaron.htmlA műsorvezetés helyett ezúttal a színházban szeretne bizonyítani.TrendOrigoEzért változott át Liptai Claudiahttp://www.life.hu/bulvar/20140522-liptai-claudia-musorvezeto-dramai-atalakulasanak-oka-hogy-kern-andrassal-forgat-filmet-nyaron.htmlClau a minap barna hajú képet posztolt Facebook-oldalára, ami jócskán felizgatta a rajongókat. Most pedig kiderült, mi áll a drámai átalakulás hátterében.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.