Szado-mazo sztárok és királylányok harca a vörös szőnyegen

Miley Cyrus Emily Blunt mustra Angelina Jolie Elle Fanning Nina Dobrev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cannes-i filmfesztivál befejeztével a finomság és a kecsesség is eltűnt a vörös szőnyegről. A bőrcuccok még mindig hódítanak, a héten azonban már csak nagypályás színésznők viselték ezt a stílust. Velük szemben pedig ott voltak a fiatal sztárok, akik királylánynak öltöztek - érdekes volt látni ezt a nagy különbséget! Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

A bőrből sosem elég!

Angelina Jolie kegyetlen varázslónőnek öltözött a Demóna című film premierjén, azon viszont eléggé meglepődtünk, hogy a szende Emily Bluntnak is ilyen jól áll a bőrcucc. Atelier Versace vs. David Coma - ki bánik jobban a bőrrel?

Öltözz királylánynak!

Végre, végre, végre - alig vártuk, hogy láthassuk kedvenc Elie Saab kreációnkat egy világsztáron. Elle Fanning jól választott - a bájos színésznőhöz mesésen passzol ez az álomruha. És végre megéltük, hogy Miley Cyrus is összeszedte magát: nem hiányoltuk sem a szexmániás tinilánykülsőt, sem az ízléstelen tinédzserszettet.

Kisfekete mindörökké

Szőkék, szépségesek és többnyire tudják, hogyan kell megjelenni - ezúttal mindketten kisfeketében tették ezt. Amanda bájos volt, mint mindig, Charlize Theron azonban nálunk vitte a prímet a szó szerint egyszerűen tökéletes ruhájával és élénkszínű ajkaival.

A hét meglepetése

Visszafogott, szolid, bájos - nos, többé már nem úgy nézünk Nina Dobrev színénésznőre, mint korábban. A Vámpírnaplók szépsége először viselt ennyire merész és dekoltált ruhát a vörös szőnyegen. Szép, szép a pasztellsárga Jenny Packham ruha, mi azonban sokkal jobban szeretjük, amikor Nina éjkékben vagy ezüstben tündököl.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.