I. János Károly spanyol király Katalin hercegnő spanyol király Fülöp herceg öngyilkosság Katalin hercegné Letícia hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta I. János Károly király bejelentette, hogy lemond a spanyol trónról, az egész internet - nem meglepő - a trónörökös szépséges feleségéről beszél. Letícia hercegnét máris Katalin hercegné utódjának kiáltották ki. Ideje, hogy megismerd, összegyűjtöttünk 5 érdekességet vele kapcsolatban.

1. A spanyol trónörökös nem az első férje. Első házassága, amelyet irodalomprofesszorával kötött, alig egy évig tartott.

2. Újságíró végzettsége van, bemondó volt a spanyol televízióban, dolgozott a CNN+-nál, illetve a TVE-nél is. Igazi, kemény nő: 2003-ban Irakban volt haditudósítóként.

Forrás: AFP

3. 2004 májusában ment férjhez Fülöphöz, menyasszonyi ruháját egy spanyol divattervező, Pertegaz álmodta meg.

4. Lánytestvére, Erika 2007-ben öngyilkosságot követett el.

5. A Wikipedia külön bekezdésben ismerteti a divathoz való vonzódását. A divatikonnak nevezett Letícia hercegnőként szívesen támogatja a spanyol tervezőket, de szívesen viseli az Armani vagy a Saint Laurent divatház termékeit is. "Legemlékezetesebb ruháját az orosz elnök, Vlagyimir Putyin tiszteletére rendezett vacsorán viselte, amely ruha a jelenlévőket a magyar Erzsébet királynéra emlékeztette" - írja a netes enciklopédia.

/1406/Let_c20146912111Lemondott a spanyol királyhttp://www.life.hu/news/20140602-a-spanyol-kiraly-i-janos-karoly-lemondott-fia-fulop-koveti-a-tronon.htmlI. János Károly 1975 óta volt Spanyolország királya. A trónon fia, Fülöp követi.News--Mathilde lesz Európa legújabb királynéjahttp://www.life.hu/bulvar/20130703-mathilde-hercegno-fulop-belga-koronaherceg-felesege-lesz-a-belga-kiralyne.htmlII. Albert belga király szerdán bejelentette a lemondását. A trónon fia, Fülöp követi, akinek feleségét imádják a belgák. Bár jelenleg a fél világ Katalin hercegnére figyel, itt az ideje, hogy kicsit jobban megismerjük Mathilde hercegnét is.TV + BulvárVogue címlapot kapott Máxima királynéhttp://www.life.hu/trend/20130601-maxima-holland-kiralyne-a-holland-vogue-divatmagazin-cimlapjan-szerepel.htmlMájus elején iktatták be az új holland királyt, Vilmos Sándort, akinek feleségét divatikonnak kiáltották ki. A történetnek van folytatása is: a bájos kékvérű máris a holland Vogue címlapján szerepel.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.