Elképesztően dögös képek Jason Statham nőjéről

Forrás: Violet Grey -
szexi meztelen szupermodell Jason Statham szőrme Rosie Huntington-Whiteley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rosie Huntington-Whiteley brit szupermodell van, hogy pucéran pózol egy szál bundában, míg egy másik fotón tökéletes testét csodálhatjuk meg.

Újabb szuperszexi felvételek láttak napvilágot Rosie Huntington-Whiteley-ról. A 27 éves szőke bombázó merész képeiben a Violet Grey júniusi számában gyönyörködhetünk. Az egyik fotón meztelenül állt modellt, „csak" egy szőrmekabátka takarja idomait.

Forrás: Violet Grey

Egy másik, fekete-fehér felvételen pedig tetőtől talpig meggyőződhetünk arról, milyen jó csaja van Jason Stathamnek. További pikáns fotókért kattintsatok ide!

Forrás: Violet Grey

A brit modell-színésznő korábban a német Vogue-ban mutatta meg formás popsiját, majd a V magazin hasábjain vált meg a melltartójától.

Milliós szerelésben jelent meg Kocsis Korinnahttp://www.life.hu/trend/20140613-kocsis-korinna-modell-millios-salvatore-ferragamo-ruhaban-jelent-meg-a-marbella-luxury-weekenden.htmlSarka Kata után a minap Korinna is méregdrága ruhában jelent meg egy exkluzív rendezvényen.Trend--Tök pucéran vigyorog a címlapon Pinkhttp://www.life.hu/trend/20140613-pink-enekesno-meztelenul-pozol-a-who-magazin-boritojan.htmlAz énekesnő büszkén és anyaszült meztelenül pózol a Who magazin borítóján. Azt mondja, sosem volt még jobb formában. Egyetértünk!TrendOrigoŐk az idei vébé legstílusosabb sztárfocistáihttp://www.life.hu/trend/20140609-cristiano-ronaldo-real-madrid-xabi-alonso-sergio-ramos-a-legstilusosabb-focistak.htmlAz idei vébé sztárjátékosait nem kell félteni, ha arról van szó, hogy stoplis cipő és mez helyet öltönybe kell bújniuk. Lionel Messi például épp pár hónappal ezelőtt bizonyította be, hogy egy férfi nem csak feketében lehet stílusos. A Life.hu most bekukkantott más sztárfocisták gardróbjába is.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.