Még nincs egyéves, de György herceg a mamáját és dédijét is lekörözte

Forrás: AFP -
fashion week Erzsébet királynő Katalin hercegnő György herceg Harry herceg stílusikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak a mindig stílusos anyukáját, Katalin hercegnőt előzte meg a kis György, hanem dédmamáját, Erzsébet királynőt is maga mögé utasította egy internetes szavazáson.

Épphogy csak megtette első lépéseit, máris a legjobban öltözöttek között jegyzik a mindössze 11 hónapos György herceg nevét. A My1stYears.com körülbelül 6000 online vásárló szavazása alapján állította fel a sorrendet.

Forrás: AFP
Alig lehet kordában tartani a cuki György hercegethttp://www.life.hu/csalad/20140615-gyorgy-herceg-katalin-hercegnevel-es-vilmos-herceggel-apak-napjan.htmlHamarosan egy éves lesz György herceg, aki egyre elevenebb. Most már nem csak kúszik-mászik, hanem lelkesen lépked is. A szülei alig tudják kordában tartani.Család--Ettől olyan vékony Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140618-katalin-hercegno-dietaja-ettol-olyan-vekony.htmlKülönleges diétát követ Vilmos herceg neje – mint kiderült, elsősorban nem karcsú vonalaiért teszi.Ez Zsír!--Miniatűr stílusikonok - Az 5 legjobb gyerekdivat-bloghttp://www.life.hu/trend/20120924-gyerekruhak-gyerekdivat-az-5-legjobb-gyerekdivatblog.htmlMiután Suri Cruise ruhatára legalább annyi - ha nem több - embert érdekel, mint édesanyjáé, Katie Holmesé, a divatblogok pedig a műfaj legnépszerűbbjei között vannak, nem csoda, ha a kettő ötvözéséből született, jólöltözött gyerkőcöket felsorakoztató blogok pillanatok alatt rengeteg embert hódítottak meg. A gyerekdivat-blogok közül a Life.hu is összegyűjtötte a kedvenceit.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.