A teniszcsillagok is imádják a szép nőket! Íme a legcsinosabb feleségek

tenisz teniszcsillag Andy Murray Novak Djokovic salak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta a focivébére figyel a világ - mi is bemutattuk már a legdögösebb focistafeleségeket. Ám mielőtt azt hinnéd, csak a labdarúgóknak lehetnek csinos barátnői, érdemes a teniszezők között is körbenézni. A héten ér véget a wimbledoni tenisztorna, ennek kapcsán meg is mutatjuk a legszebb teniszezőfeleségeket, barátnőket.

Kim Sears

Andy Murray állítólag januárban eljegyezte a 25 éves Kimet. A pár 2006 óta van együtt, és úgy fest, kapcsolatukat a számtalan meccs sem sínylette meg - Kim lelkesen támogatja sportoló kedvesét. A fiatal lány élvezi a lelátón ücsörgést, általában igyekszik csinos, de cseppet sem harsány darabokat választani. Kimnek egyébként a vérében van a tenisz: édesapja Nigel Sears profi játékos volt, majd számos világsztárt, többek között Ana Ivanovicot is ő edzette.

Forrás: AFP

Jelena Ristic

A csinos menyasszony jelenleg vőlegénye, Novak Djokovic alapítványát vezeti. A pár 2005 óta van együtt, tavaly jegyezték el egymást, idén pedig bejelentették, hogy Jelena állapotos. A 27 éves lány természetesen gyönyörű, de hát milyen is lehetne egy ex-bikinimodell...

Forrás: AFP, www.figleaves.com

Maria Sharapova

A világ egyik legjobb és leggazdagabb teniszezője is bekerült az összeállításukba, hiszen az ő kedvese szintén járékos: egy éve van együtt a bolgár teniszcsillaggal, Grigor Dimitrovval. Sharapova kisasszony nemcsak tökéletes alakkal, de kiváló stílusérzékkel is rendelkezik. Az alakja pedig egyszerűen tökéletes! Emlékeztek égig érő lábaira, amelyeket nemrég mutatott meg?

Forrás: Northfoto, Esquire Magazine

Brooklyn Decker

A Sports Illustrated modellje 2009 óta Andy Roddick felesége. A szőke sztárt láthattad már többek között A kellékfeleség című filmben is, és megannyi szexi bikinis fotón. Kétségkívül ő az egyik legdögösebb teniszezőfeleség, nála ugyanis minden együtt van: bájos mosoly, csodálatos test és stílusérzék.

Forrás: AFP, Sports Illustrated

Bec Hewitt

Az ausztrál szappanoperasztár már azelőtt is színésznőnek és énekesnőként aposztrofálta magát, mielőtt hozzáment Lleyton Hewitt-hez. A pár mindössze hat hétig randizott a lánykérés előtt, 2005-ben pedig kislányuk, Mia is megszületett. Bec közel sem olyan stílusos, mint Brooklyn vagy Maria, de valamivel azért elbűvölte teniszcsillag kedvesét...

Forrás: AFP

Sara Foster

A német teniszsztár Tommy Haas feleségének legismetebb szerepe a 90210 modern feldolgozásában volt. Sarah egyébként a német zenész és producer David Foster lánya. Jól tudja, milyen a showbusiness világa, valószínűleg éppen ezért választott sportolót. 2010-ben született meg kislányuk, Valentina. Sara kerüli a nyilvánoságot, de azt nem lehet rá mondani, hogy ne figyelne oda a külsejére.

Forrás: AFP, Northfoto

Ester Satorova

A cseh modell és kedvese, Tomas Berdych még csak egy éve randizgatnak, Ester mégis ott van a legcsinosabb teniszezőfeleségek között. Ez nem is csoda - fiatal, van stílusa, én tud bánni a külsejével. Szerintünk ő lesz a teniszezőfeleségek Irina Shayk-ja!

Forrás: AFP
Dobd fel a szetted csodacipővel! Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20140627-heti-stilusmustra-szerepel-benne-leticia-kiralyne-jennifer-aniston-angelina-jolie.htmlOdavoltunk a különleges lábbelikért, rajongtunk a pöttyökért, és öröm volt nézni, hogyan csapott össze a vörös szőnyegen Hollywood két nagy riválisa. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája.Trend--A filmtörténelem legszexibb fehérneműihttp://www.life.hu/trend/20140624-szexi-fehernemuk-mozifilmekben-micsoda-no-szex-es-new-york-sophia-loren-liz-taylor.htmlNemcsak az életben, de a filmvásznon is rajongunk a csodás fehérneműkért. Bár a mozi leghíresebb prostituáltjai gyakran kapnak fehérneműs jelenetet, azért hétköznapi hősnőkön is láttunk már ikonikus darabokat. Mutatjuk is a kedvenceinket!Trend--10 meglepő tény a bikinirőlhttp://www.life.hu/trend/20140627-10-meglepo-teny-a-bikinirol-kulonleges-esetek-a-furdoruharol.htmlA bikini mindig is jóval több volt, mint női kétrészes fürdőruha. Nemrég már elárultuk, hogyan válassz bikinit az alkatodra, és mutattunk számtalan szexi darabot az idei kínálatból. Ezúttal azonban olyan meglepő dolgokról olvashattok, amiket még biztosan nem hallottatok erről a nyári alapdarabról. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.