Kendall Jenner fesztivál Kate Bosworth Alessandra Ambrosia Cressida Bonas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július elején itthon is beindul a fesztiválszezon, a világsztárok azonban már kibulizták magukat a Coachella és a Glastonbury koncertjei alatt. Ha tanácstalan vagy, mit viselj a VOLT-on, vagy a Balaton Soundon, lesd el a hírességek trükkjeit - ők így rakják össze a fesztiválszetteket. 

Cressida Bonas

Harry herceg exe nem az a tűsarkús típus. Még szerencse, mert viccesen festett volna topánkában a Glastonbury fesztivál esős, saras koncerthelyszínein. Cressida gumicsizmát és falatnyi sortot választott, arra pedig ügyelt, hogy legyen nála melegebb ruha is.

1. Top: Mango, 2. Pulcsi: Levi's, 3. Napszemüveg: Bijou Brigitte, 4. Sort: Bershka, 5. Táska: New Yorker, 6. Gumicsizma: Hunter Office Shoes Forrás: --

A Life.hu tippje

Fesztiválok alatt érdemes olyan táskát választanod, ami kényelmes és nem zavaró, így egy trendi hátizsák vagy egy oldaltáska tökéletes lesz.

Kendall Jenner

Kim Kardashian hugicája a takar is, meg nem is ruhákat szereti a legjobban. A magas derekú farmer az idei nyár kötelező eleme, a nyári csizma 2014-ben is trendi, ám a kedvencünk a laza szövésű kimonó.

1. Top: New Yorker, 2. Nyaklánc: Mango, 3. Kimonó: H&M, 4. Csizma: Bata, 5. Sort: New Yorker, 6. Táska: H&M Forrás: --

A Life.hu tippje

Próbálkozz az idei szezon kulcsdarabjával, a crop toppal. Ha a nadrág dereka kellően magas, akkor egy kevés pluszsúly simán eltűnhet. De tényleg csak egy kevés!

Alessandra Ambrosio

A Victoria's Secret modellje imádja a Coachella fesztviált - volt, hogy szupermini sortban bulizta végig a napot, máskor pedig maxiruhát húzott és etnó stílusú kiegészítőkkel spékelte meg a szettjét. Persze a maxiruha nem a legkényelmesebb viselet, ha sár van, ám egy forró éjszakán bátran próbálkozz vele, persze lehetőleg ne hófehéret válassz.

1. Napszemüveg: Ray-Ban, 2. Ruha: Mango, 3. Karkötő: I am, 4. Táska: H&M, 5. Fülbevaló: I am, 6. Szandál: Deichmann Forrás: --

A Life.hu tippje

Az etnó stílus a fesztiválok egyik kötelező eleme: a sárga, piros és barna árnyalataival, a toll és a fa ékszerekkel sosem lőhetsz mellé.

Kate Bosworth

Rövid overallt vagy miniruhát bátran viselhetsz a fesztiválon is. Ez is lehet laza viselet, csak az anyagválasztásra figyelj: hanyagold a túl elegáns, selyem, muszlin darabokat - válassz inkább vékony pamutból vagy lenből készült ruhákat.

1. Hajpánt: H&M, 2. Hajgumi: Six, 3. Napszemüveg: Mango, 4. Cipő: Gap, 5. Táska: Mango, 6. Ruha: Zara Forrás: --

A Life.hu tippje

Virágözön és romantikus szett a fesztiválon - miért ne? Ez az a hely, ahol a virágokkal bőségesen kirakott hajpánt sem ciki - viseld bátran!

Nem nehéz, mégis nagyon mutatós - készíts fesztiválmanikűrt!http://www.life.hu/trend/20140624-manikur-fesztivalra-szuper-divatos-es-trendi-igy-keszitheted-el.htmlItt a nyár, és vele együtt a fesztiválszezon. A szikrázó napsütés, jó zenék, vidám forgatag garantált, ezért is imádjuk annyira! Mivel ilyenkor nem cipeljük magunkkal a fél gardróbunkat, célszerű olyan manikűrt készíteni, amihez szinte bármilyen ruhát viselhetsz, remek lesz az összhatás. Egy színes, vidám lakkozás szuper kiegészítője lehet bármilyen fesztiválszettnek - mutatom is az idei kedvencemet! TrendOrigo10 meglepő tény a bikinirőlhttp://www.life.hu/trend/20140627-10-meglepo-teny-a-bikinirol-kulonleges-esetek-a-furdoruharol.htmlA bikini mindig is jóval több volt, mint női kétrészes fürdőruha. Nemrég már elárultuk, hogyan válassz bikinit az alkatodra, és mutattunk számtalan szexi darabot az idei kínálatból. Ezúttal azonban olyan meglepő dolgokról olvashattok, amiket még biztosan nem hallottatok erről a nyári alapdarabról. Trend--Nadrágkosztüm és szafari stílus - 5 dolog, amit Yves Saint Laurent-nek köszönhetünkhttp://www.life.hu/trend/20140625-yves-saint-laurent-divattervezo-eleterol-film-keszult-5-stilus-amit-neki-koszonhetunk.htmlHa ő nincs, valószínűleg nem lenne ekkora sláger a szafari stílus és a bőrdzseki sem. A napokban kerül a hazai mozikba az Yves Saint Laurent életét bemutató film, ennek kapcsán úgy éreztük, itt az ideje bemutatni, mi mindent köszönhetünk a tervezőóriásnak. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.