Barbie babaként pózol VV Seherezádé

"Forrás: VV Seherezádé/Facebook " -
VV Seherezádé műanyag Barbie-baba mellek ValóVilág 4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppá, hoppá! Lájkvadászatba kezdett Facebook-oldalán VV Seherezádé. 

Mellbedobással szeretné elnyerni rajongói tetszését VV Sehi. A szőke lány a lájkok számát tekintve nem is panaszkodhat, úgy tűnik, a plasztikkinézet nem riasztotta el követőit, sőt... Szerinted jól néz ki a lány, vagy a természetesebb külső jobban állt neki?

Forrás: VV Seherezádé/Facebook

Gyászol Pataky Attilahttp://www.life.hu/bulvar/20140703-pataky-attila-az-edda-enekese-gyaszolja-edesanyjat.htmlElhunyt Pataky Attila édesanyja. Az énekes éppen a 63. születésnapja előtt vesztette el az idős asszonyt. Az énekes mamája 91 éves volt és combnyaktöréssel került kórházba. TV + Bulvár--Kupiban várja mellműtétét VV Izahttp://www.life.hu/bulvar/20140630-vv-iza-mellmutetre-keszul-es-meg-mindig-egyutt-van-vv-krisztiannal.htmlAhogy már megírtuk, plasztikai műtétre készül VV Iza. Úgy gondolja, nagyobb és szimmetrikusabb mellekkel a modellpályán is sikeresebb lehetne. A lány egyébként mindent megtesz, hogy a ValóVilág egykori nézői ne felejtsék el, szorgalmasan posztol a közösségi oldalakra, ám a látottak nem mindig nyerik el a rajongói tetszését. Affelől viszont megnyugodhatunk, Krisztiánnal a mai napig együtt vannak.TV + BulvárOrigoTóth Gabi szigorú mentorrá válthttp://www.life.hu/bulvar/20140701-toth-gabi-az-x-faktor-5-mentora-nem-juttatta-tovabb-sass-barbaritat-a-fasy-mulato-fellepojet.htmlAhogy a Life.hu is megírta, már javában zajlik az őszi X-Faktor válogatása. Van, azonban olyan jelentkező, aki nem tud beletörődni abba, hogy nem, juthatott tovább és ezt szóvá is teszi. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.