Megan Fox smink nélkül is gyönyörű

Forrás: Instagram/Megan Fox -
reggel szűrő filter smink nélkül Megan Fox selfie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow és magyar kolléganője, Dobó Kata után a kétgyerekes színésznő is megmutatta, hogyan is fest az arca a maga natúr szépségében.

Semmi képszűrő, semmi smink. Úgy tűnik, jól indult a napja Megan Foxnak, aki egyik reggel gondolt egy merészet, és mindenféle arcfesték és egyéb feleslegesnek ítélt képmanipulálás nélkül közzétette magát úgy, ahogyan azt a természet is megalkotta. Mert aki szép, az ugyebár reggel is szép. És tényleg!

Forrás: Instagram/Megan Fox
Irány a kerti parti - hódíts nyári sminkben, trendi kisruhában! http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140528-hogyan-legyek-jo-no-hodito-nyari-smink-divatos-kisruha.htmlA nyári smink lényege, hogy könnyű legyen, bírja a meleget, és hogy ragyogjunk tőle. Ma egy ilyen sminket készítettem magamnak!Hogyan legyek jó nő--Megan Fox sokkoló koplalásba kezdetthttp://www.life.hu/drlife/20140325-megan-fox-amerikai-szineszno-a-transfomers-sztarja-szoptatas-mellett-koplal.htmlMegan Fox pár hetes kisfia szoptatása mellett kezdett sokkoló koplalásba, hogy visszanyerje alakját.Dr. LifeMegan Fox nem vetkőzik többethttp://www.life.hu/horoszkop/20121207-megan-fox-szineszno-a-transformers-cimu-film-sztarja-nem-akar.htmlBár a Transformers sztárjának két hónappal szülés után is bomba alakja van, kijelentette, nem lesz több bikinis jelenete a képernyőn.Horoszkóp

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.