Új frizurára váltott Sienna Miller

Forrás: AFP -
frizura Sienna Miller haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 éves színésznő az aszimmetrikusra szavazott és jó néhány centivel rövidebbre vágatta haját. 

Akár mit is tesz Sienna Miller, biztosak lehetünk benne, hogy később fél Hollywood, majd a fél világ őt fogja másolni. A szőke színésznőt nemrég egy aszimmetrikus, bob stílusú frizurával kapták lencsvégre Londonban - az exkluzív fotót ide kattintva nézheted meg.

Forrás: AFP

Bár hosszú tincsekkel is gyönyörű volt, ideje volt már a hajváltásnak: Sienna hosszú ideje viselte ugyanazt a vállig érő, szőke frizurát.

Te is váltanál Sienna Millerhez hasonlóan, de nem tudod, mi áll neked jól? Nekünk akad pár tippünk, amelyről itt olvashatsz többet. Hogy melyik frufru állna neked jobban, arról ide kattintva tudhatsz meg többet.

Különleges hajszínnel támad Sienna Millerhttp://www.life.hu/trend/20131208-sienna-miller-a-british-fashion-awardson-kulonleges-hajszinnel-jelent-meg.html5 sztárhajszín, amit imádunk című cikkünkben egyszer álmodoztunk már Sienna Miller hajzuhatagáról, most azonban újra az ő frizurája került a középpontba. TrendSienna Miller őrülten csinos három hónappal a szülés utánhttp://www.life.hu/csalad/20121009-sienna-miller-szineszno-alakja-csodas-3-honappal-a-szules-utan.htmlSienna Miller három hónappal kislánya születése után gyönyörűbb, mint valaha.CsaládMi történt Letícia királyné hajával?http://www.life.hu/trend/20140627-leticia-spanyol-kiralyne-rovid-haja.htmlAmi a minap még hosszú volt, az ma már rövid lett – a spanyol királyné bubifrizurával tündökölt.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.