Szexi, dögös és élvezi - Jennifer Lopez 45 évesen is csúcsformában

színésznő Jennifer Lopez születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évtizedek óta a pályán van, és nem túlzás kijelenteni, hogy most még sokkal szexisebb, mint húsz éve. Rajta nem látszik az idő múlása, sőt: még mindig ő az egyik olyan világsztár, aki megtestesíti az igazi, nőies szépséget, stílusérzéke pedig az utóbbi években jócskán finomodott. Boldog szülinapot, JLo!

Jennifer táncosnőként kezdte, de ennél jóval többet ért el: nemcsak színésznő és énekesnő, de egy hihetetlenül sikeres előadóművész lett az évek során, és most, 45 évesen még esze ágába sincs átadni a helyet a fiatalabb generációnak.

Forrás: Billboard Magazine

A teste a legnagyobb fegyvere: tesz is érte, és sosem rejti véka alá vonzerejét. Ő aztán tényleg mindig villant valamit: köldökig kivágott ruhákban hódít, hogy eszméletlen kockahasára irányítsa a figyelmet, új kedvence pedig a combvillantás. Mi ezt nem is bánjuk, sőt: már nem ő lenne, ha takargatná magát. A mai napig sokkot kapunk egy-egy választása láttan, de neki mindig megbocsájtjuk: az ő személyiségéhez hozzátartoznak a legextrémebb göncök is. Most azonban olyan képeket válogattunk össze, melyek láttán senkinek nem lehet kétsége afelől: ő tényleg igazi szexszimbólum. És mindig is az lesz.

/1407/Jenni2014723154351

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.