Vajon nézett tükörbe? Felhizlalta a gumiruha Elizabeth Olsent

Forrás: AFP/Joe Scarnici -
fashion week Elizabeth Olsen ruha nyári ruha bőrruha Comic-Con divatbaki előnytelen ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy a legkisebb Olsen lány ikernővérei kedvében akart járni, amikor az ő kollekciójukból választott egy ruhát a Comic-Conra. Jobban tette volna, ha nem teszi.

Akkor ugyanis csak két embert bántott volna meg ideig-óráig, így viszont valószínűleg számtalan lapban találkozik majd szembe a csípős megjegyzésekkel. A ruhának ugyanis nemcsak a színe volt szörnyen előnytelen számára, de a gumi bőr sem éppen nyárra való anyag. Ráadásul az előnytelennél is előnytelenebb alakot csinált a fiatal színésznőnek. Talán a cipő menthetett volna valamennyit az összeállításon, de ilyen fantáziátlan darabot is régen láttunk már sztárlábon. Elizabeth, legközelebb!

Forrás: AFP/Joe Scarnici
Egyszerű feketében ment a Herkules premierjére Palvin Barbihttp://www.life.hu/trend/20140724-palvin-barbara-fekete-ruhaban-ment-a-herkules-premierjere-hollywoodban.htmlEgy hosszú ujjú, visszafogott kis feketében lépett a vörös szőnyegre Hollywoodban Palvin Barbi, aki élete első filmszerepét tudhatja maga mögött.Trend--Maradj a barna hajnál, Kata!http://www.life.hu/trend/20140723-sarka-kata-szoke-parokat-probalt-fel-abban-fotoztak.htmlFacebookjára töltött fel szőke hajjal pózolós fotót Sarka Kata. A kommentelők egy részének nem esett le azonnal, hogy Kata csupán parókát próbálgat.TrendFotó: Hámori Zsófia/Life.huHát ez meg milyen címlap? Kylie-ról egy fekete pudli tépi le a bikinithttp://www.life.hu/trend/20140729-kylie-minogue-bikinijet-egy-uszkar-tepi-le-a-gq-magazin-cimlapjat.htmlPimasz? Fura? Bizarr? Nem tudjuk eldönteni, milyen jelzővel illessük a GQ magazin olasz kiadásának legújabb címlapját. A fotón Kylie Minogue pucsit boldogan, miközben a popsijáról egy fekete pudli tépi le épp a bikinit.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.