Jóban Rosszban Szabó Zsófi szépségápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóban Rosszban fiatal színésznőjének csodaszép a bőre, hajkoronáját pedig a fél ország irigyelte. Most, rövid hajjal is fantasztikusan fest, így nem csoda, ha kíváncsiak voltunk, mi mindent tesz meg a szépségéért egy huszonhat éves fiatal nő. A Life.hu sorozatában ezúttal Szabó Zsófi mesél bőrápolásról és praktikákról. 

Van-e valamilyen szépségápolási rituálé, amit még az édesanyádtól tanultál?

Nagyon száraz a bőröm, így már elég fiatalon megtanított arra, hogy mindig használjak testápolót, hogy ebből ne legyen problémám.

Mi az, amit minden nap megteszel az arcbőrödért?

Amint lehetőségem van rá, tisztítom és leszedem a sminket. A forgatási időszakban ez különösen fontos, amikor még több festék kerül az arcomra, mint a hétköznapokon.

Forrás: Facebook/Szabó Zsófi

Mi az a szépségápolási termék, ami mindig ott lapul a táskádban?

A kakaóvajas ajakápolóm nélkül egy lépést sem teszek.

Szerinted mi a legnagyobb butaság, amit egy nő elkövethet a szépsége érdekében?

A természetellenesség. Az, ha nem figyel arra, mire van szüksége a testének.

Mi az a trend az idei szezonból, ami nagyon tetszik, és te is alkalmazod?

A körmömet nem festem, a hajammal viszont most kezdek kísérletezni árnyalatok tekintetében. Egyre gyakrabban rúzsozom magam, tetszik az élénk rózsaszín árnyalat. Jót tesz a rövid hajnak és egy natúr sminkkel is nőies külsőt varázsol egy perc alatt.

Kulcsár Edina mesél szépségtitkairólhttp://www.life.hu/trend/20140725-5-kerdes-a-szepsegrol-kulcsar-edina-szepsegtitkai.htmlNemrég az ország legszebb lányának választották meg, így nem csoda, ha kíváncsiak voltunk arra, mit tesz a külsejéért Kulcsár Edina. A Life.hu sorozatában hazánk újdonsült szépségkirálynője mesél praktikáiról. TrendOrigoÍgy szépül Radics Gigihttp://www.life.hu/trend/20140604-5-kerdes-a-szepsegrol-radics-gigi-enekesno-a-2014-es-comet-egyik-jeloltje.htmlA 2014-es VIVA Comet legjobb énekesnő-jelöltje a szemünk láttára érett gyönyörű, fiatal nővé. A lassan 18 éves előadó évek óta a színpadon van, így már tanult egyet s mást a szépségápolásról és sminkelésről. A Life.hu sorozatában ezúttal Radics Gigit kérdeztük szépségtitkairól.Trend--5 kérdés a szépségről: Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/trend/20140527-5-kerdes-a-szepsegrol-hosszu-katinka.htmlA háromszoros világbajnok gyors- és vegyes úszó olimpikon, Hosszú Katinka sikert sikerre halmoz a medencében, ám a sok edzés mellett a bőrére is nagyon oda kell figyelnie. A Life.hu sorozatában ezúttal a világhírű úszónő mesél szépségtitkairól. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.