Audrey Hepburn unokája a nívós magazin címlapján

Forrás: harpersbazaar.com/Michael Avedon -
címlap unoka Audrey Hepburn Római vakáció díva Emma Ferrer Harpers Bazaar Álom luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Audrey Hepburn unokája, Emma Ferrer került a Harper's Bazaar szeptemberi számának címlapjára. Kísértetiesen hasonlít a legendás színésznőre.

Audrey Hepburn, ahogy még sosem láttad! Ismerd meg a díva hétköznapi arcát IDE kattintva!

Emma Ferrer neve valószínű, nem sok embernek cseng ismerősen, de híres nagymamáját már biztosan mindenki ismeri: ő Audrey Hepburn. A 20 éves lánynak ez az első címlapja és magazinfotózása is egyben.

Forrás: harpersbazaar.com/Michael Avedon

Érdekesség, hogy a díva egykor a híres fotós, Richard Avedon múzsája volt, akinek unokája, Michael Avedon készítette a mostani felvételeket.

Forrás: harpersbazaar.com/Michael Avedon

Emma le sem tagadhatná génjeit: világos bőre, sötét haja, jellegzetes arccsontja Audrey Hepburnt idézi fel bennünk.

Balról Audrey Hepburn, jobb oldalon unokája, Emma Ferrer Forrás: harpersbazaar.com/Michael Avedon

A híres nagyi filmjei kapcsán azt mondta: "Megnéztem az Álom luxuskivitelbent, amit ugyanúgy élveztem, mint bármely más fiatal lány. Láttam a My Fair Ladyt és a Római vakációt is, de azt hiszem, hogy a kedvencem a Mókás arc című filmje."

Emma hozzátette: két dologra emlékszik, ami a nagymamájáé volt. Az egyik egy kasmír garbó, amit imád és egész télen azt hordja, illetve egy fehér színű, antik plüssmaci.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.