Színpompás manikűr az indián nyár jegyében

Forrás: Esztergályos Viktória -
körömlakk szépség köröm
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszavonhatatlanul beköszöntött az ősz, sárgulnak a falevelek, és a divatban is egyre inkább hódítanak a nyári neonok helyett a meleg sárgák, vörösek, barnák. Ezek a színek a körmökön is jól mutatnak ám!

Még azért bízzunk benne, hogy élvezhetjük kicsit a napsütést, és ha már nem is ujjatlan trikókban, de egy kardigánban vagy egy puha, kötött pulóverben tehetünk nagy sétákat a természetben. A szeptemberi manikűrt az egyik kedvenc narancssárga-barna csíkos őszi pulcsim inspirálta, remélem, nektek is tetszeni fog!

Amire szükséged lesz: alaplakk, narancssárga és barna körömlakkok, ragasztószalagok (vékony és normál szélességű), fedőlakk

Így készítsd el!

1. Az alaplakk, és a narancssárga körömlakk száradása után a ragasztószalagokat tetszőleges mintákban ragaszd fel a körmeidre. (Én a gyűrűsujjamra ragasztottam csak fel 2 db szélesebb ragasztószalagot „háztető" alakban, a többi ujjamra csak a vékonyakat használtam.)

Extra tipp

A ragasztószalagokat először ragaszd fel például az asztallapra, ahol dolgozol, vagy a kézfejedre, és lehúzás után helyezd csak fel a körmeidre; így gyengébben tapad oda, és nem rántja magával a végén az alsó lakkréteget.

2. Vidd fel rá a barna körömlakkot.

Forrás: Esztergályos Viktória

3. Húzd le a csíkokat, és voilá: kész is a mintás köröm!

Forrás: Esztergályos Viktória

Ezután nincs más dolgod, mint körbetakarítani a körmöd, ha esetleg itt-ott mellément a lakkozás, majd pedig felvinni a fedőfényt. Jó lakkozást!

Itt az ősz!

Ha vártad, ha nem, beköszöntött az ősz. Imádjuk az új őszi cipőkollekciókat, a színeket és a fazonokat, és alig várjuk, hogy viseljük a hónap színét is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.