Sarah Jessica Parker Rosamund Pike Jessica Simpson Hilary Duff mustra stílus Camilla Alves
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Érdemes játszani a színárnyalatokkal, nem árt az alakunknak megfelelő fazont választani, és jól jön néha egy kis önkritika. Nagyjából ezeket tanultuk a héten a világsztároktól - következzen a Life.hu heti stílusmustrája. 

Variáld az árnyalatokat!

Mindig érdemes játszani egy szín hasonló árnyalataival, mert ha ügyesek vagyunk, ebből remek dolgok sülnek ki. Rosamund Pike - aki egyébként csodaszép kismama - a nude színt variálta kedve szerint. Az eredmény legalább annyira stílusos, mint Jessica Chastain színésznőnél. A vörös szépség a sangriabordót, a fuksziát és a pirosatkeverte a szettjében, méghozzá lenyűgöző módon!

Behálózva

Ha már visszatértek az egyébként legtöbbször igen közönséges, hálós anyagok, akkor érdemes nagyon ügyelni arra, milyen testalkathoz is viseljük. Hilary Duff még mindig nem érzett rá arra, hogyan is válasszon az adottságainak megfelelő ruhát. Szerintünk jobban tette volna, ha inkább egy hosszabb fazonban mutatja meg magát - olyasmiben, amit Sophia Bush is viselt.

Igen vagy nem?

Rajongunk Sarah Jessica Parker divatistennőért, ám a héten a varázslat elmaradt. A kockásért viszont cseppet sem vagyunk oda, Jessica Simpson azonban kétségkívül csúcsformában van. Ez pedig sokat dobott a ruhán.

Jó kis páros

Narancsot hófehérrel? Miért ne! Lea Seydoux megcsinálta, és csodásan passzolt ez a két szín. De legalább ennyire imádtuk a háromgyermekes, magyar származású Elsa Pataky klasszikusan egyszerű tűsarkú szandálját a vagány bőrnacival.

Heti kedvenc

Camila Alves természetes szépségét és csodás stílusérzékét szeretnénk utálni, mégsem tudjuk. Nem rajongunk az egyenes vonalú ruhákért, de rajta még ez az Escada darab is bombajól áll. No és a rózsaszín! Aki tud, az tud, és Matthew McConaughey felesége tényleg tud.

Forrás: AFP/Jp Yim

Hogy tetszik Camila Alves stílusa?

A poncsók és a szőrös holmik diadala - Kabátkörkép 2014 őszérehttp://www.life.hu/trend/20140924-divat-es-trend-kabatok-2014-oszere-divat-a-poncso-szovetkabat-bordzseki.htmlMár nem elég egy laza kis blézer, ha korán reggel indulsz dolgozni, hiszen végérvényesen beköszöntött az ősz. De sose bánd! Idén ugyanis szinte minden divat, ha kabátokról van szó. Persze nem mindig a praktikum kerül előtérbe, mi azonban rajongunk az idei modellekért. Meg is mutatjuk a kedvenceinket!TrendOrigoLegyél szexi és nőies: villámgyors szépségtrükkök a francia nőktőlhttp://www.life.hu/trend/20140912-villamgyors-szepsegtrukkok-a-francia-noktol-amitol-noies-es-szexi-leszel.htmlNem kell órákat a tükör előtt töltened ahhoz, hogy friss, üde, sikkes és szexi megjelenésed legyen. Ha a francia nőktől veszel példát, akkor a magabiztosság, a természetesség és a szép mosoly mindennek az alapja. Azért ők sem vetik meg a kisebb trükköket - a Life.hu ezekből mutat hármat.TrendAFPKecsesek, sikkesek és gyönyörűek: ők a legszebb francia modellekhttp://www.life.hu/trend/20140912-divat-es-szepseg-a-legszebb-francia-modellek.htmlAzt már régóta tudjuk, hogy franciának lenni bizony életérzés. Korábban összegyűjtöttük már, hogyan tudnak a francia hölgyek stílusosak és szexik lenni mindenféle erőlködés nélkül. Most pedig azokat a nőket szedtük csokorba, akik a legmagasabb fokon művelik a sikkességet, a bájt és azt a bizonyos utánozhatatlan, francia eleganciát.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.