fashion week kis fekete dekoltázs Liptai Claudia ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, Liptai Claudia (és stylistja) ragaszkodnak a feketéhez. A Sztárban sztár zsűritagja a legújabb adásban is a kisfeketéhez nyúlt - egy kis csavarral.

Liptai Claudia nőies, mégis szexi és elképesztően jól áll neki a fekete - ezt ismerte fel a Sztárban sztár stylistja, aki az idei évadban eddig csak feketében engedte kamera elé a műsor egyetlen női zsűritagját. Nem bánjuk, mert közben mindig visznek az összeállításba valami izgalmat. Hol fehérrel kombinálják, hol az anyaggal játszanak, hol sárgával teszik játékossá.

A legújabb adásban a pink játszott mellékszerepet a fekete mellett - egy cserfes-csajos magas sarkú és a fülbevalón visszaköszönő árnyalat tette izgalmasabbá a ruhát, amit Majka csak annyi kritikával illetett: túl mély a dekoltázsa.

Szerinted is túl mély Claudia dekoltázsa?

Idén is Liptai Claudiáról fantáziál a legtöbb magyarhttp://www.life.hu/news/20140929-liptai-claudiaval-es-brad-pitt-tel-toltenenek-egyutt-a-magyarok-egy-romantikus-hetveget.htmlEgy 2014-es internetes felmérés szerint míg a magyar nők leginkább Brad Pittel töltenének együtt egy romantikus hétvégét, addig az uraknál Liptai Claudia a nyerő. Tavaly is ő vitte el a pálmát, akkor Brad Pitt a 3. helyen végzett.NewsOrigoDögös sortban zsűrizett Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20140921-liptai-claudia-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-dogos-sortban-zsurizett.htmlEgyre merészebb szetteket választ a TV2 Sztárban sztár című műsorában Liptai Claudia. TrendOrigoMonokróm szettben indította a Sztárban sztárt Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20140907-liptai-claudia-ruhaja-a-sztarban-sztar-musorban.htmlA következő hetekben nemcsak azt várjuk majd, mely énekesek bőrébe bújnak a magyar sztárok, de Liptai Claudia heti szettjeit is nagyon szívesen mustráljuk. Az első adást Clau monokrómban indította - jól is tette!TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.