fashion week őszi divat farmering farmer boyfriend farmer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem múlhat el szezon legalább egy új farmer beszerzése nélkül. Ha nem akarsz drágán szert tenni egy-egy trendi darabra, akkor is van miből válogatnod - mutatunk néhány idei farmert 10.000 forint alatt.

A szakadt farmer még mindig hódít

Lehet csőfazonú, boyfriend stílusú vagy egyenes szárú, a szakadt farmer még mindig ott van a boltok polcain. Kombináld tűsarkúval és zakóval - úgy kellően laza, ugyanakkor nőies lesz az összhatás.

1. Zara - 9.995 forint, 2. H&M - 8.990 forint, 3. MK Áruház / Asia Center - 4.900 forint, 4. F&F - 5.900 forint, 5. Stradivarius

Minél szűkebb, annál jobb

Válassz magas derekút vagy klasszikus szabásút, cipzárral díszítettet vagy nem klasszikus farmerszínűt - a csőfarmerok még mindig fénykorukat élik, idén a szürke és a fekete darabok divatosak.

1. Bershka - 6.595 forint, 2. New Yorker - 8.990 forint, 3. Mango - 9.995 forint, 4. Springfield - 32,99 euró, 5. MK Áruház / Asia Center 4.990 forint

Farmering: egy igazi alapdarab

A farmeringedet kombinálhatod farmernadrággal, de viselhedet akár egy kisfeketéhez is, a derekadon csomóra kötve. Egy jó farmeringgel idén sem lősz mellé, a fehérített világoskéktől az egészen sötétig bátran viseld bármelyiket!

1. MK Áruház / Asia Center - 3.990 forint, 2. Mango - 9.995 forint, 3. H&M - 6.990 forint, 4. Zara - 9.995 forint, 5. Springfield - 26,99 euró

Így divatozz ősszel!

Új trendek, új színek - itt már megmutattuk, melyek az idei ősz legszebb sminktrendjei. Persze a cipőkörkép sem maradhatott ki a sorból, itt pedig őszi kabátokat mustráztunk.

A hónap színe a sangriabordóhttp://www.life.hu/trend/20141013-divat-es-trend-a-honap-szine-a-bordo-oktoberben.htmlA borvörös az idei szezon egyik divatszíne:nemcsak a kifutókon láthattunk számtalan bordó kreációt, de a hétköznapokban is előszeretettel viseljük. Nem is volt kérdés, hogy októberben a hónap színe a bordó legyen. TrendBolondítsd meg félhold-manikűrrel a körmeidet idén ősszel!http://www.life.hu/trend/20141010-felhold-manikur-esztergalyos-viktoria-megmutatja-hogyan-kell-csinalni.htmlHa unod az egyszínű körmöket, próbáld ki a félhold manikűrt! Izgalmas, ötletes, és variálhatod kedved szerint! Trend--Carrie tanított meg divatozni - 10 inspiráló szett a Szex és New Yorkbólhttp://www.life.hu/trend/20141007-szex-es-new-york-carrie-legtrendibb-ruhai.htmlHa minden igaz, és a dívák is hajlandóak rá, összeáll a Szex és New York 3. része. Igen, szerintünk is csapnivalóak voltak a sorozat után a mozifilmek, ennek ellenére mégis - nem egyszer - megnéztük őket, persze hogy a ruhák miatt. A harmadik résszel sem lesz ez másként, nosztalgiázásképp össze is szedtünk 10 olyan szettet, amiket imádtunk a sorozatban és a moziban is.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.