Bolondítsd meg félhold-manikűrrel a körmeidet idén ősszel!

fashion week manikűr körömlakk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha unod az egyszínű körmöket, próbáld ki a félhold manikűrt! Izgalmas, ötletes, és variálhatod kedved szerint! 

Az örök klasszikus francia manikűr mindig is divat volt, és az is marad. Nem véletlen, hogy ilyen népszerűségre tett szert, hiszen minden alkalomra bevethető, egyszerű és elegáns. Most a francia manikűr egy bohókásabb formáját mutatom meg Nektek, amit „félhold manikűrnek" neveznek.

Amire szükséged lesz: alaplakk, piros és arany körömlakkok, aranyos-bronzos, glitteres fedőlakk, vékony ecset, fedőfény, (opcionálisan francia manikűr sablon)

Így készítsd el!

1. Vidd fel a körmeidre az alaplakkot egy rétegben, majd rá a piros körömlakkot két vékony rétegben.

2. Az alapszínünk teljes száradása után, második lépésként a körömágyhoz közelebb eső részre fess félholdat a vékony ecsettel, és töltsd ki a holdacskád belsejét is. Ha nem érzed elég biztosnak a kezed, akkor használj francia manikűr sablonokat segítségként! A felfestés után óvatosan távolítsd el a sablont!

Forrás: Esztergályos Viktória

3. Az arany színre vigyél fel vékony rétegben glitteres fedőlakkot, majd fixáld az egészet fedőfénnyel. Nagyon mutatós lesz!

Forrás: Esztergályos Viktória

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.