Valami nem stimmel: így fest Linda Evangelista 50 fele, smink nélkül

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace -
Linda Evangelista szupermodell smink
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A '90-es évek egyik legfényesebb modellcsillaga természetesen jócskán megváltozott az elmúlt húsz évben. Szerencsére azért annyira nem, mint Renée Zellweger.

Linda a világ másik végén forgatja az Ausztrália következő topmodellje című műsort, ott fotózták le az egykori szupermodellt smink nélkül, szállodája balkonján - a róla készült képeket itt meglesheted. A 49 éves Linda a '90-es évek nagy topmodell-generációjának volt oszlopos tagja Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson, Claudia Schiffer és Christy Turlington mellett.

Linda Evangelista néhány héttel ezelőtt Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Lindáról nemrég elterjedt, hogy plasztikáztatta az arcát, ám ő ezt elutasítja. Azt nyilatkozta, valószínűleg ő is aláveti majd magát néhány fiatalító kezelésnek, ám ha ez így lesz, nem fogja tagadni a dolgot. ,,Valószínűleg lesz majd plasztikai műtétem, még nem most, de úgy érzem, egyre közelebb kerülök ehhez. Ha majd ez elég fontos lesz számomra, akkor megműttetem magam, és titkolni sem fogom. Szeretnék jól kinézni, de emellett az öregedést sem bánom. Szerintem épp annyi idős vagyok, amennyinek kinézek" - vallotta a modell.

Szerinted Linda Evangelista is plasztikáztatott már?

Aki teljesen eltorzult a plasztikától

Napok óta Renée Zellweger színésznő új arcától hangos a világsajtó. A Bridget Jones naplójának sztárja az utóbbi időben átesett a ló túloldalára, már ami a plasztikázást illeti, ám saját bevallása szerint mindössze új életformába kezdett. Mindenesetre Renée új arcát - ha még nem láttad - itt érdemes meglesni.

Szexi, dús ajkak plasztika nélkül? A smink csodákra képes!http://www.life.hu/trend/20140421-dusabb-ajkak-ruzsozassal-larion-oscar-sminkmester-tippjei.htmlNem csak a férfiak vágyaiban szerepelnek csókos ajkú lányok - mi, nők is sokféle szépészeti beavatkozást kipróbálunk a szebb száj reményében. Pedig néhány sminktrükkel is nagyíthatod optikailag az ajkaidat, és még csak nem is fáj a dolog. Megéri kipróbálni Larion Oscar sminkmester trükkjeit!TrendOrigoA plasztikázott férfiak korahttp://www.life.hu/trend/20130809-mellkisebbites-orregyenesitesa-ferfiak-is-megmuttetik-magukat.htmlNem is gondolnánk, de a plasztikai műtétek egyharmadát férfiak kérik: elégedetlenek a zsírpárnáikkal, nagynak találják az orrukat, kevésnek a hajukat, esetleg a ráncaik zavarják őket. Hollywoodban már alig találni természetes arcú férfit, de hazánkban is szép számmal akadnak plasztikázott férfiak.TrendVonzóbbak leszünk az arcplasztikától?http://www.life.hu/trend/20130809-vajon-vonzobba-valnak-az-emberek-az-arcplasztikatol.htmlEgy friss kutatás szerint bár arcplasztikával valóban visszafordítható az idő kereke, az ember vonzereje nem nő meg a műtét hatására. A vizsgálat során a szakemberek ötven embert kértek meg, hogy becsüljék meg 49 személy életkorát, illetve értékeljék vonzerejüket a plasztikai műtétek előtt, valamint után. Az eredmények azt mutatták, hogy bár a műtéti beavatkozás hatására néhány évvel fiatalabbnak tűntek a fényképeken látható emberek, vonzerejük szinte semmit nem nőtt a megkérdezettek szemében.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.