Kiszőkült Angelina Jolie

Forrás: AFP/Joe Klamar -
Brad Pitt esküvő frizura forgatás haj Málta Angelina Jolie By the Sea munka szőke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Máltán forgatja az általa rendezett és írt By The Sea című filmjét, amelynek kedvéért új külsőre váltott.

Angelina Jolie is beállt a frizuraváltó sztárok sorába: szőke hajjal kapták lencsevégre legújabb filmje forgatásán. Nem kell megijedni, a 39 éves színésznő csak egy parókát húzott az általa rendezett By The Sea kedvéért, munka után pedig már ismét hosszú barna loknijait lobogtatta. A képekért kattints ide.

Forrás: AFP/Joe Klamar

Angelina Jolie és Brad Pitt szeptember elején kezdték el forgatni második közös filmjüket, amelyet az Oscar-díjas színésznő rendez. A házaspár, akik a legnagyobb titokban álltak oltár elé, mézesheteiket is a Máltán készülő filmjükkel töltötték, amely egy elhidegült házaspár történetét mutatja be.

Nézz be a Jolie-Pitt esküvőre!

Angelina Jolie esküvői ruháját Versace tervezte és gyermekei rajzai díszítették, az első hitvesi csóknál pedig még a csöppségek is sírva fakadtak - az év egyik legjobban várt celebesküvőjének képeit ide kattintva nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.